Szexuálisan szabad lesz a pálya a magyar Big Brotherben. Dohányozni is lehet majd, sőt alkoholt is kortyolhatnak a résztvevők, de ehhez jól kell majd megoldani a feladatokat. Kábítószerről azonban szó sem lehet. Aki bejut a Big Brother-házba, jó, ha mindezt tudja. Már közel 4000-en jelentkeztek, és egy csapat - benne grafológus és pszichológus - megkezdte a jelentkezési lapok feldolgozását. Holnap éjfélig még lehet jelentkezni, és a telefonon megszólaló Nagy Testvérnek bemondhatják a címüket.

Bizonyára sokaknak ismerős a Nagy Testvér hangja a telefonban és a tv2 képernyőjén megjelenő felhívásban. Nem véletlen, ugyanis az ismert színészt, Kautzky Armandot hallhatják. A Big Brother reality show-ra már közel 4000-en jelentkeztek.

Azoknak akik szeretnének a 15 millió forintos nyeremény reményében bejutni a Hungexpón épülő házba közel száz kérdésre kellett válaszolniuk. Azonban nem mindenki adta meg pontosan a címét, ezért kérik, aki egy héten belül nem kapja meg a kérdőívet, hívja újból a Nagy Testvért.

A jelentkezők közül nem kevesen közölték, hogy ők bizony fogyasztanak alkoholt. Jó hír nekik, hogy erről nem kell teljesen lemondaniuk. Igaz, tenniük kell érte. A műsorban ugyanis jól megoldott feladatok adják a lehetőséget, hogy a ház kisboltjában vásároljanak maguknak. Bulizásra is lesz mód, és szexuálisan is szabad a pálya. A dohányzásról sem kell lemondani, az óráról, a rádióról, a televízióról és az újságokról azonban igen. Csak a hétvégék nyújtanak eligazítást, ami a kiszavazás ideje. Ez lesz a biztos pont a szigorúan elzárt tizenkét ember életében, ha már elveszítik időérzéküket. A szereplőknek ugyanis lehetetlen kapcsolatba lépni a külvilággal, hiszen a terület fallal veszik körül.

A feldolgozott kérdőívekből kiderült, hogy volt, aki Horn Gyulát jelölte meg példaképéül, de akadt olyan is, aki Hugh Grantre szeretne hasonlítani. Őszinte válaszok érkeztek arra a kérdésre, hogy mit nem viselnek el a jelentkezők. Volt aki a horkolástól, és volt, aki lábszagtól szenved.

A jelentkezők között szép számmal akad exhibicionista. Egy hölgy már a kérdőívben jelezte, hogy szívesen levetkőzne a kamera előtt, míg egy másik azt árulta el, hogy egy vibrátort vinne magával az elzárt házba. A kérdések apró titkokat is feltártak. Az egyik pályázó három rossz tulajdonsága között azt is megjelölte, hogy folyton szellent.

A pályázók között sok korosztály képviselteti magát. A jelentkezők között van például egy 55 éves rokkantnyugdíjas hölgy is. A műsor készítői a Blikknek azt is elárultak, hogy nehéz dolguk lesz a férfi versenyzők kiválasztásánál, hiszen rengeteg jóképű férfi jelentkezett játékosnak.

Nem hiányzik a könyvespolcáról?
Orwell: 1984