Az egykori Playmate az Osbourne család sikerét szerette volna megismételni.

Szombaton debütált a The Anna Nicole Show első része az amerikai E! televíziós csatornán. A sorozat a sztár otthonában játszódik, és mindennapi életének eseményeiből építkezik, követve a rendkívül sikeres Osbourne Show forgatókönyvét. Anna Nicole Smith azonban - aki azzal szerezte a legnagyobb ismertséget, hogy feleségül ment egy nyolcvanegy éves olajmilliárdoshoz - a sorozat első adásában botrányosan rossz műsorvezetőnek bizonyult.

A kritikák már azt is nevetségesnek találták, hogy az E! csatorna egy kétórás portréfilmmel vezette be a modell műsorát, rendkívül jelentősnek állítva be abban Anna Nicole Smith munkásságát.

A CNN.com oldal kritikusa szerint a reality show-ból elsősorban az derült ki, hogy a sztár élete semmitmondó és boldogtalan. A műsoridő azzal telt, hogy a kamera követte a Playboy-modellt, amint új házat keresett, ügyvédje, lilára festett hajú asszisztense és Sweetie Pie nevű kiskutyája társaságában. A címszereplő a "show" során lassan és zavarosan beszélt, egyes bírálók szerint láthatóan nyugtatók hatása alatt volt a műsor alatt.

Mivel a műsort óriási reklámkampány vezette be, és rendkívül sokan voltak kiváncsiak rá, annál nagyobb volt a bukás. A nézők unalmasnak és nézhetetlennek minősítették a The Anna Nicole Show-t, a kritikusok pedig obszcénnek.