Letagadta sötét múltját a Survivor szereplője

A valóság izgalmasabb a fikciónál - így kommentálja a sajtó, hogy egy amerikai reality show egyik szereplőjéről kiderült, valaha a szexiparban dolgozott.

Az előzetes szereplőválogatáson eltitkolt múltja ellenére átcsúszott Brian Heidik, a  Survivor: Thailand egyik szereplője. Heidik sikertelen epizódszereplőként is ismert, többek közt a Baywatch Nights  sorozatban is volt egy beugrása. Emellett a harmincnégy éves férfi íróként és motorkerékpár-eladóként dolgozik.

A reality show-t készítő televízió, a CBS nem különösebben törődik azzal, hogy Heidik több szexfilmben is szerepelt. "A jelentkezők maguk dönthetik el, mit írnak le a hozzánk beadott önéletrajzukban. Brian Heidik nem az első, aki eltitkol bizonyos tényeket az életéből. Ez a tény a múltjának egy része. Jelenleg mint sikeres kereskedő él egy kertvárosi kerületben a családjával"- határolja el magát a botránytól a televíziós csatorna nevében Colleen Sullivan szóvivő.

Már korábban is előfordult, hogy a nagy sikerű reality show-kba a nem kívánatos tények eltitkolásával jutottak be a sztár-státuszra vágyó jelentkezők. Az American Idol sorozat egyik szereplője, Delano Cagnolatti a korát tagadta le, az egyedülálló férfiak és nők összeterelésén alapuló Temptation Island  két szereplőjének pedig már volt egy gyermeke, mikor "megismerkedtek" a Kísértések Szigetén.

KAPCSOLÓDÓ CIKK