A Barátok közt című sorozat következő epizódjában Tilda életveszélybe kerül, amikor Albert elrabolja, és egy közeli erdőbe hurcolja. A történet szerint a lány tisztában volt azzal, hogy Albert bármikor színre léphet, ezért is akart visszautazni Pécsre édesanyjával. A szereplőket kaszkadőr készítette fel a jelenetre.

A készítők természetesen nem árulták el, hogy Albert milyen szándékkal lökdösi be a kocsiba a lányt, és viszi magával egy erdőbe. Tilda azonban ezúttal keményen szembe száll a fiúval.

A jelenet a Tildát alakító Erdéyi Tímea szerint nagyon izgalmasra sikerült. " Minden van benne: verekedés, üldözés. Elég rémisztő az a rész is, amikor Albert, már vérző fejjel, egy csavarkulccsal veszi üldözőbe Tildát." A színészpárost egy kaszkadőr készítette fel a jelenetre. "Technikai megoldásokkal, tanácsokkal látott el minket, pontosabban egy rövidebb koreográfiát tanított be nekünk. Nem volt sok időnk arra, hogy begyakoroljuk, ugyanis az Albertet alakító Hujber Ferencnek egy színházi előadásra kellett sietnie" - teszi hozzá Tímea.

A sorozat rajongói attól tartanak, hogy Tilda édesanyjával visszaköltözik Pécsre, így annyi közkedvelt szereplő után Erdélyi Tímea is eltűnik a képernyőről. "Örülünk, hogy annyi idő elteltével is tudunk meglepetéseket okozni. Biztos, hogy nem csalódnak bennünk a nézők, és ezért továbbra is minket választanak ebben a kiéleződött nézettségi versenyben" - nyilatkozta Kalamár Tamás, a szappanopera producere. A rajongók tehát megnyugodhatnak: Tilda Barátok közt marad.

Korábban:
Barátok közt: lenne mit orvosolni
Tilda szerint szex nélkül nincs szerelem
Tilda és Géza bimbózó románca