David Hasselhoff: Száraz vagyok

David Hasselhoff bejelentette, hogy megszabadult alkoholfüggőségétől. Az immár "száraz" életet élő színész visszatért a Baywatch tévéfilmváltozatának forgatásához, és a Knight Rider című sorozat filmváltozatán is dolgozik.

David Hasselhoff azt állítja, teljesen kicserélődött korábbi, alkoholista korszaka után, és egyetlen korty szeszt sem iszik többé. A színész, aki betegsége miatt júniusban vonult be a kaliforniai Betty Ford Center rehabilitációs központba, elmondta, hogy immár "száraz" életet él, és rendszeresen látogatja a gyógyult alkoholisták összejöveteleit. Hasselhoff  2001 januárjában ismerte fel, hogy vészesen csúszik lefelé, és nem tud szabadulni alkoholfüggőségétől, majd idén nyáron döntött úgy, kezelteti magát a Betty Ford klinikán.

Hasselhoff megerősített egy alkoholizmusával kapcsolatos korábbi híresztelést is. A színész elmondta, hogy a központban töltött első nap után, egy szál polóban és rövidnadrágban bejelentkezett a szomszédos szállodába, ahol eszméletlenre itta magát a szobája minibárjában található rumból, konyakból, sörből és borból, majd másnap a helyi kórház intenzív osztályán ébredt. A színész ezután megfogadta, hogy ez volt utolsó ilyen eset, és visszament a rehabilitációs központba.

A kezelés után újjászületett Hasselhoff  Hawaiira utazott, hogy részt vegyen a Baywatch sorozat tévéfilmváltozatának elkészítésében, amelyet várhatóan februárban mutatnak be. A forgatáson lévő színész elmondta, gyógyultként mostanában teszi első lépéseit, jól érzi magát, és a filmmel járó munka nem árt neki. A sztár elmesélte, hogy producerként a korábban szintén népszerű Knight Rider című sorozat tévéfilmváltozatán is dolgozik, amelyben elképzelhető, hogy újra ő alakítja a főszereplő Michaelt, a csodaautó sofőrjét.

"Reggel felkelek, érzem a kávé illatát, a friss szellőt, és örömömben kiáltok egyet" - mesélte élményeit Hasselhoff, akinek megfordult a fejében, hogy kálváriájáról könyvet ír A minibár és én címmel.

KAPCSOLÓDÓ CIKK