A Barátok közt című tévésorozatban Kertész Mónika ismét beadja a derekát: megbocsát Lórinak. Mónit a fiú legutóbb épp Hoffer Eszterrel, a legjobb barátnőjével csalta meg. Ez akkora fájdalmat okozott Móninak, hogy úgy tűnt, soha nem bocsát meg sem Lórinak, sem Eszternek.

A Barátok köztben a Kertész Mónika és Szilágyi Lóránt ismét kibékülnek. A fiatalember ezúttal egy szerenáddal veszi le a lábáról Mónikát. "Móni halálosan szerelmes Lórántba" - magyarázta a Mónikát alakító Farkasházi Réka. "Ez lehet za egyetlen oka, hogy ismét képes megbocsátani a fiúnak. A fő kérdés az, vajon bízni tud-e a továbbiakban Lóriban" - tette fel a kérdést a színésznő.

A Lórit alakító Magyar Bálint szerint Móni jobban tenné, ha nem bízna a csélcsap szaxofonosban. "A való életben nem hiszem, hogy létezik olyan, hogy valakit kétszer megcsalnak, megaláznak és mégis visszamegy volt kedveséhez. Lóri egyébként azt szereti Móniban, hogy nagyon mély érzésű lány és mindig számíthat rá. A pár nagy próbatétel előtt áll" - árulta el a Lórit alakító színész, aki az ágyjelenetek forgatásáról is mesélt. "Ha Lóri hülyeséget csinál és Móni kiosztja, abban a pillanatban Réka is dühös rám. Nincs ez másként a szerelmes jeleneteknél sem, tehát ha ágyjeleneteket forgatunk, bevallom, úgy érzem, szerelmes vagyok Rékába. Tudni kell bánni ezzel, rá kell jönni, mi valós és mi nem" - mondta Magyar Bálint, aki egyszer már a sorozaton kívül is adott szerenádot, de nem éppen úgy végződött a történet, mint a filmben.

"A Balatonon nyaraltunk és nagyon tetszett egy német lány. Éjszaka elmentem a szállásukhoz és dalra fakadtam. A várt kedves helyett azonban az apja jött ki az erkélyre és közölte, hogy másnap hazautaznak és hagyjam békén a lányát. Egyébként sorozatbeli karakteremmel ellentétben én hűséges típus vagyok" - állítja Magyar Bálint színész, aki jelenlegi párjára a Budapest Parádén figyelt fel.