Szulák legyőzte Vágót

Szulák Andrea legyőzte Vágó Istvánt. Míg a tv2-s Activity műsor a nézettségi listák élmezőnyébe tört be, addig az RTL Klub Legyen ön is milliomos! játéka iránt erősen megcsappant az érdeklődés. Vágó, a kvízjáték műsorvezetője új vetélkedőn gondolkodik, a napokban terjeszti elő tervét az RTL Klub vezetőinek.

Szulák Andrea a Blikktől értesült arról, hogy Activity című műsora minden nézettségi lista élén a harmadik helyet foglalta el. A színész-műsorvezető elárulta, nem foglalkozik a nézettségi listákkal, ő azért csinálja ezt a játékot, mert nagyon élvezi. "Mégis jó érzés ezt az eredményt hallani, és egyben meglepő is. Én soha nem gondoltam volna arra, hogy legyőzhetjük Vágó műsorát. A nézettségi mutatók igazán most sem hoznak lázba, bár tudom, hogy ez a csatornának nagyon fontos. Az pedig nekem sem mindegy, mennyire elégedettek velem. Éppen azért, mert örömmel csinálom. Jól érzem magam a felvételeken. Azt is tudom, hogy ilyen nézettség mellett nő a felelősségem is. A siker kötelez. Remélem továbbra is érdekelni fogja a nézőket az Activity" - mondta Szulák Andrea, akivel ellentétben Vágó István már ismerte az elmúlt heti nézettségi listát.

Vágó műsorával az elmúlt két évben, amióta a Legyen ön is milliomos jelentkezik, mindig ott volt az élmezőnyben. A játék azonban ma már nem szerepel naponta a képernyőn, csak egy héten egyszer, pénteken - igaz, hosszabb adással. Vágó szerint a péntek esti időpont valószínűleg ennek a műsornak nem kedvez. "Lehet, hogy hiba volt egy-egy adásban azonos munkát végzőkkel játszani. A rendőrök után postásokkal, legközelebb pedig taxisokkal ülök a stúdióban. Az utóbbi csapattal, úgy hiszem, be is fejeződik az ilyen típusú játék" - mondta Vágó István. A műsorvezető elárulta, a nézettséget figyelve már új játékon kezdet gondolkodni, tegnapelőtt délután pedig megszületett a terve, amiről a napokban beszél az RTL Klub vezetőinek. Mint elmondta, nem ragaszkodik hozzá, hogy ő legyen a képernyőn a játékban, hiszen az amúgy is az ő gyermeke lenne. "Bevallom, arra nem gondoltam, hogy Szulák Andrea egyszer legyőz az ő vetélkedőjével, bár az egy kitűnő játék. Én is csináltam. Az volt 1978-ban a Most mutasd meg, amely igen nagy sikert ért el. Ennek ellenére a Legyen ön is milliomos! folytatódik. December utolsó napjáig bizonyosan" - mesélte Vágó István.