Vágó István cáfolja a távozásáról szóló hírt

A műsorvezető cáfolja, hogy elhagyná az RTL Klubot, és átigazolna a Magyar Televízióhoz. Jólértesültek azonban tudni vélik, hogy Vágó nemrég a Szabadság téri tévé épületben járt és hosszasan tárgyalt a szórakoztatóosztály vezetőével. A pletykákról értesülve az RTL Klub programigazgatója is kérdőre vonta a műsorvezetőt.

Néhány napja arról hallani, hogy az RTL Klub sztárja, Vágó István a Magyar televízióba tart. Vissza oda, ahonnan több éve kisétált. Akkor, amikor a tv2 még nem is létezett. Vágó ugyanis annál a kereskedelmi csatornánál folytatta pályafutását majd, jó két esztendeje átigazolt az RTL Klubhoz.

Legyen ön is milliomos! című játéka az utóbbi hetekig a legnézettebb műsorok közé tartozott, most pedig két új műsora is készül. Többen ugyanakkor azt állították, látták Vágót az MTV Szabadság téri épületében, ahol hosszasan tárgyalt a szórakoztatóosztály főszerkesztőjével, Vadas Mihállyal.

Vágó István cáfolta a hírt, hogy bárkinél járt volna a Szabadság téren. Az épületbe egyébként évek óta nem tette be a lábát. Ezenkívül csak annyit mondott, hogy a pletykák nem igazak. Az RTL Klub műsorigazgatóját, Kolosi Pétert a Blikk Cannes-ban érte utol a tévéműsorok és filmek fesztiválján. Vágó őt is megnyugtatta: szó sincs arról, hogy elhagyja a kereskedelmi csatornát. "Amikor a pletykákról értesültem, felhívtam Vágó Istvánt, hiszen ő az RTL Klub csapatának fontos arca. Már amikor hozzánk igazolt, tisztában voltunk azzal, hogy sokkal tovább számítunk rá, mint ameddig a Legyen ön is milliomos! játék szerepel a képernyőnkön. Mi nem csupán egy feladat erejéig gondoltunk rá, hiszen Vágó István a televíziózás egyik meghatározó egyénisége. Rövidesen új műsora indul, és jövőre egy nagy produkcióra készül. Tehát Vágó István továbbra is csatornánk sztárja marad" - nyilatkozta az RTL Klub programigazgatója.