Pár napja Hoffer Misitől is búcsút kellett venniük a Barátok közt nézőinek, mert a tévésorozat története szerint a fiú Szegedre költözött a barátjával, Robival, így eltűnt a szappanopera szereplői közül.

Hoffer Misi megszemélyesítője, Halász Gábor azt mondta, nem igaz a híresztelés, miszerint megviselte, hogy el kellett hagynia a szappanoperát. "Ez nem igaz! Szeretném, ha mindenki megtudná, hogy hihetetlenül boldog vagyok. Olyan dolgokat csinálhatok, amelyeket eddig nem lehetett, mert szerződés kötött. Többek között műsort vezetek, és nagyobb rendezvényeknek vagyok a házigazdája" - nyilatkozta a színész, aki elmesélte, búcsúünnepsége a stábbal kissé gyorsan zajlott, de nagyon jól esett neki a kollégák figyelmessége. "Akadnak, akiket fájó szívvel hagytam ott. Igazából csak Konta Barbarával tartom a kapcsolatot, de vele ugyanúgy, szinte naponta találkozunk" - mondta Halász Gábor.

Hoffer Misi megszemélyesítője egykori szerepével kapcsolatban azt mondta, nem bánta meg, hogy annak idején elvállalta a homoszexuális karakter megformálását, bár még nem tudja, lesznek-e ennek következményei. "Úgy vettem észre, hogy nem a szerep alapján ítélnek meg az emberek de korai lenne még következtetéseket levonni" - mondta a Halász Gábor, aki jelenleg színpadi szerepekre vágyik.