Barátok közt: Dani várja az új Tildát

Több mint száz fiatal lány vett részt a Barátok közt szerdai válogatásán. Erdélyi Tímea utódját keresik. A tévésorozat Danikája nem bánja, hogy hamarosan új Tilda lép az életükbe, ám Imre ezt nehezen tudja elképzelni.

Néhány nappal azután, hogy Erdélyi Tímea bejelentette, elhagyja a Barátok köztöt, a tévésorozat producere, Kalamár Tamás nyilvános válogatást hirdetett. Ezúttal ugyanis nem szüntetik meg a karaktert, hanem új Tildát keresnek. A sorozat története szerint Tildának két igazi barátja van: Berényi Dani és Balassa Imre.

A fiatalokat megformáló szereplők arról meséltek, milyen képzelik az új Tildát. "Nehezen tudom elképzelni, hogy más ember bújjon Tilda bőrébe. Óriási kihívás minden szempontból" - mondta az Imrét megszemélyesítő Kinizsi Ottó. "Biztos vagyok abban, hogy a producer jól fog választani. Persze majd megnézem a jelöltek anyagait, és utánajárok, hol tart a választás. Nem bánnám, ha a próbafelvételre is behívnának a lehetséges Tildákkal. Annak idején Kiss Ramónával, a hamarosan képernyőre érkező új család hölgy tagjával is készült néhány közös próbafelvételünk" - mesélte a Danit játszó Váradi Zsolt, aki egyébként a médiából értesült Tímea távozásáról. "Legalábbis hivatalosan, ugyanis megéreztem, hogy menni akar. Timit több mint tíz éve ismerem, nagyon fog hiányozni. Egyébként megértem az indokát: minden vágya, hogy esténként színházban szerepeljen. Remélem sikerrel jár" - mondta Váradi Zsolt.

Annyi biztos, hogy a szerdai válogatáson több mint száz fiatal hölgy vett részt. A jelentkezők közül pedig tizenöt lánnyal készült próbafelvétel. A sorozat készítői továbbra is hangsúlyozzák, hogy nem Tímea-hasonmásokat keresnek. A cél, hogy olyan 17 év körüli kényt találjanak, akinek van egyénisége.