Új szerepben a Barátok közt Albertje

Hujber Ferenc, aki a Barátok közt című szappanoperában Albertet alakította, új szerepben tűnik fel a képernyőn. A színész a jövő héten induló Limonádé című tévésorozatban, korábbi szerepétől eltérően, pozitív jellemet alakít, Pogit.

"Pogi egy haláli aranyos srác. Az egyik fiatal eladó, Doki évfolyamtársa volt az egyetemen, több nyelven beszél - helyenként érthetetlen szaknyelven -, diplomás értelmiségi, csak valahogy elment mellette az élet" - mesélte új szerepéről Hujber Ferenc.

A Limonádé című tévsorozat Pogija, azaz Pogonyi Zoltán vevőként tér be a Limo butikba, ám a Dokival való régi ismeretségre és a remek társaságra való tekintettel egyszerűen ottragad. Többször is visszatér, hogy óhatatlanul belekeveredjen a butik tulajdonos házaspárja és a négy fiatal eladó által kavart viharos események forgatagába.

A Pogit alakító színésszel a Barátok közt nézői is találkozhattak a képernyőn. Hujber a sorozat egyik negatív karakterét, Albertet alakította. Bár Hujber már nem szerepel a Barátok köztben, azért hallott a Tildát alakító Erdélyi Tímea távozásáról is, és nem csodálkozik döntésen. "Nem lepett meg, hogy Tímea a távozás mellett döntött. Úgy tudom, színésznőnek készül, és ahhoz valóban nem előnyös, ha 'mindenki Tildácskájaként' beskatulyázzák. Én drukkolok neki" - mondta a színész.