Barátok közt: Zsuzsi visszaadta Tilda szerepét

A Tilda szerepét játszó Erdélyi Tímea helyére kiválasztott Barsi Zsuzsi végül nem vállalta a feladatot. Erdélyi Tímea barátnője rájött, a Barátok közt sorozatban ajánlott munkát nem tudná összeegyeztetni a egyetemi tanulmányaival.

A szőke hajú Barsi Zsuzsi, akit hétszáz lány közül választottak ki, a stáb megdöbbenésére visszautasította Tilda szerepét. "Azt hittem, össze tudom egyeztetni a sorozatot az egyetemmel, de rájöttem, hogy nem bírnám együtt. A Barátok közt teljes embert, százszázalékos odaadást igényel. Válaszút előtt álltam: a szappanopera, vagy a tanulmányaim. Végül a tanulás mellett döntöttem. Nem mindegy, hogy ennyi idősen az ember mivel és mennyi időre köti le magát" - magyarázta visszalépése okát a 20 éves Barsi Zsuzsi, aki azt állítja, csak ki akarta próbálni magát."Nagyon gyorsan történt minden. Elmentem a válogatásra, hogy kipróbáljam magam. Pár nappal később visszahívtak egy próbafelvételre, néhány óra múlva pedig éreztették velem döntésük eredményét. Időm sem volt felfogni a dolgokat" - tette hozzá a lány, aki már több reklámfilmben is szerepelt, jelenleg az egyik csokoládét népszerűsíti.

Barsi Zsuzsi egyébként jól ismeri Erdélyi Tímeát, hiszen csoporttársak a Földesi Margit színitanodában. "Tími tudott arról, hogy elmegyek a válogatásra. Barátnők vagyunk, így nem neheztelt rám, hanem szurkolt nekem. Biztosan örült volna, ha egy olyan lány veszi át a szerepet, akit ismer" - mondta a producer ajánlatára nemet mondó lány.