Barátok közt: Kiss Ramóna az életben is hisztis

A tévésorozatban néhány hete feltűnt Szentmihályi Zsófia akaratos magatartásának megvan a magyarázata - állítja a karakter megformálója, Kiss Ramóna.

A Barátok közt szereplője szerint Zsófi, akárcsak a legtöbb lány, nagyon ragaszkodik az édesapjához. "Miután az apja elhagyta a családját egy fiatal hölgy kedvéért, hazaköltöztek Olaszországból. Zsófinak nagyon hiányzik az édesapja és a barátai. Óriási traumaként éli meg a történteket, és nem az apjára, hanem az anyjára haragszik" - magyarázta a lányt alakító Kiss Ramóna, aki a való életben biztos családi hátteret tudhat maga mögött. "Minden családban vannak kisebb-nagyobb viták, de nálunk a sorozathoz hasonló helyzet soha nem fordulna elő" - mondta a szereplő, aki azonban egy dologban mégis hasonlít sorozatbeli karakterére.

"A való életben is kissé hisztis vagyok. Ezt elsősorban a barátom érzékelheti" - mesélte Kiss Ramóna, aki egyben cáfolta a híresztelést, hogy kedvese a sorozatbeli bátyja, Gyetván Csaba. "Ez nem igaz! Az én szívem másfél éve foglalt, a páromat Boros Tamásnak hívják, 23 éves. A fiatalok három éve ismerkedtek meg, amikor Ramóna még csak 15 éves volt. "Csak tiniszerelem volt, azonban egy évvel később, amikor újra találkoztunk, már készen álltam egy komoly kapcsolatra. Az első randevú óta elválaszthatatlanok vagyunk" - mesélte Kiss Ramóna.

KAPCSOLÓDÓ CIKK