Ma cserélik ki a Barátok közt Tildáját

A Barátok közt ma esti epizódjában megtörténik a személycsere. A Tildát alakító Erdélyi Tímea novemberben jelentette be: nem kíván tovább a sorozatban szerepelni. A készítők úgy döntöttek, Tilda nem tűnik el a képernyőről, csak átalakul. Annyi bizonyos, hogy ezentúl Szabó Erika alakítja majd a fiatal lányt, de egyelőre titok, hogyan oldják meg a helycserét.

A Barátok közt című tévésorozat mai epizódjában új arc jelenik meg a képernyőn: ezentúl már nem Erdélyi Tímea játsza Tilda szerepét. A fiatal lány novemberben jelentette be, hogy elhagyja a sorozatot, s a szerepet a válogatásokat követően Szabó Erika kapta meg.

Népszerű külföldi tévésorozatokban is előfordult már hasonló. A legemlékezetesebb talán Ellie asszony átváltozása volt a Dallas című amerikai tévésorozatban, ahol szintén egyik napról a másikra új színésznő bújt az idős asszony bőrébe. Azt, hogy a magyar szappanoperában hogyan megy majd végbe a személycsere, a műsor készítői nem árulták el.

Közben természetesen tovább bonyolódik a sorozat cselekménye. A két fiatal, Kata és Gyuri végre kezd egymásra találni, ám váratlanul betoppan a fiú olasz menyasszonya, Francesca, akit Oszter Sándor lánya, Oszter Alexandra alakít. "A sorozatbeli karakterem rendkívül naiv és kedves" - jegyzi meg Alexandra. Szerepe szerint ugyanis teljes szívéből jóba akar lenni riválisával. "Szerintem ez elég irreális" - tette hozzá az ifjú színésznő.  

KAPCSOLÓDÓ CIKK