Courteney Cox saját tévéműsort szeretne

Courteney Cox, a Jóbarátok című sorozat egyik sztárja egy, a lakberendezéssel foglalkozó tévéműsort szeretne indítani. A színésznő elmondása szerint akkor jutott eszébe az ötlet, amikor összeköltözött későbbi férjével, a szintén színész David Arquette-tel. 

Forrás: MTI

Még be sem fejeződött a Jóbarátok című sorozat gyártása, a szappanopera sztárjai máris "szólókarrierjüket" egyengetik. A kissé házsártos, rendmániás Monicát alakító színésznő, Courteney Cox tervei között például egy saját, a lakberendezéssel foglalkozó televízióműsor szerepel.

Courteney elképzelése szerint a Mix It Up vendégei olyan párok, illetve baráti társaságok tagjai lesznek, akiknek olyannyira eltér az ízlésük, hogy ez megnehezíti, esetleg teljesen ellehetetleníti együttélésüket.

A színésznő maga is szembesült ezzel a problémával, amikor összeköltözött későbbi férjével, David Arquette-tel. "Nagyon különbözött az ízlésünk. Ha tehettem volna, kidobtam volna azt a sok ócska limlomot, amit magával hozott, de természetesen nem ez a megoldás. Tiszteletben kellett tartanom: ezek az ő személyes holmijai -velük együtt kellett otthonossá tennem a lakást" - emlékezett vissza a színésznő, aki a kissé konzervatív beállítottságú Monicával ellentétben a modern lakberendezési tárgyakat részesíti előnyben.

KAPCSOLÓDÓ CIKK