Csúszik a Bazi nagy görög lagzi folytatása

Nem készült el időre 2002 legsikeresebb független filmjének folytatása. A Bazi nagy görög élet című tévésorozat a filmben szereplő ifjú pár esküvő utáni kalandjairól szól.

Forrás: IntercomAz amerikai CBS tévétársaság várhatóan nem tudja megtartani a Bazi nagy görög lagzi (My Big Fat Greek Wedding) tévésorozat változatának, a Bazi nagy görög élet-nek (My Big Fat Greek Life) a sajtópremierjét. Az újságírók számára biztosított elővetítés elmaradásának oka a sorozat munkálatainak elhúzódása. A CBS hivatalos közleménye szerint a Nia Vardalos romantikus filmvígjátéka alapján írt folytatásos történet azért késik, mert a gyártásról szóló megállapodás és a sugárzásra alkalmas változat elkészülte között a "normálisnál több idő telt el". A bejelentés szokatlan a hasonló, sikeres alapanyagból készített, nagy várakozást keltő sorozatok esetében, ám a csúszás a február 24-re tervezett közönség bemutatót valószínűleg nem fenyegeti.

Igaz, van aki aggódik a sorozat sikere miatt. A CBS-nél többen attól tartanak, unalmas lehet a történet továbbgörgetése, amely egyszerűbb a párhuzamosan futó többi családi sorozat cselekményénél is. A kétkedő hangok ellenére azonban különösen nagy az előzetes érdeklődés a CBS új sorozata iránt, miután a Bazi nagy görög lagzi-t a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában Oscar-díjra jelölték, és 2002 legsikeresebb független filmje volt Amerikában. A mindössze 5 millió dolláros költségvetésű produkció 228 millió dollárt kasszírozott. Ekkora bevételre még a nagy költségvetésű szuperprodukciók közül is csak kevés tett szert.

Nyerjen Twin Peaks-relikviákat
Játsszon Twin Peaks-játékunkon, nyerjen DVD-t és más relikviákat!Játsszon velünk!

Nia Vardalos, aki nemcsak a főszereplő, hanem az eredeti történet szerzője is egyben, elmondta, hogy a CBS-szel hét részes sorozatról kötöttek szerződést, a széria szereplői pedig szinte teljes egészében a film színészgárdájából kerülnek ki. A főszerepet a szériaváltozatban is Vardalos alakítja, és görög hozzátartozóit is a régi színészek játsszák. Más alakítja azonban Vardalos alteregójának, Toula Portokalosnak a férjét. Thomas Miller tanár bőrébe, John Corbett helyett, ezúttal Steven Eckholdt bújik bele. A történet a főszereplő pár esküvő utáni kalandjairól számol be, azokról az évekről, amelyek a filmbéli lakodalom és a mozi zárójelenete, a család kislányának iskolába indulása közötti években teltek el.

KAPCSOLÓDÓ CIKK