BB: Zsófi nyerte a második szériát

Zsófi nyerte a versenyben maradt négy játékos közül a tv2 Big Brother (BB) valóságshow-jának második szériáját, ezzel a 20 millió forintos fődíjat.

Forrás: MTIA több mint tízezer jelentkezőből kiválasztott 14 szereplő közül rajta kívül (Gézu, Linya és Roli) maradt végig versenyben. A tv2 tavaly szeptemberben - néhány nappal a másik országos kereskedelmi csatorna, az RTL Klub előtt - indította el valóságshow-jának első sorozatát. A holland Endemol cégtől vásárolt licenc alapján futó műsor második szériája február másodikán indult.

A sikeresen induló brit Big Brother-rel ellentétben a valóságshow magyarországi változatának nézettsége 2003 tavaszán nem került rekordközelbe. Miután Violát, aki afféle pótjátékosként került a házba, kiszavazták a nézők, négyen maradtak a műsorban, közülük került most ki nyertesként Zsófi. Május 30-án mindenki elhagyta a házat.

Az első Big Brother-rel ellentétben most három helyett négy szereplő között dőlt el, ki nyeri az első díjat, s így a műsor is hamarabb befejeződött, mint elődje. A rövidítésre, melyre az eredeti liszensz szerint a szervezőknek lehetősége van, azért volt szükség, mert a műsor a tv2 szerint sem érte el sem a megfelelő színvonalt, sem a várt nézettséget.

KAPCSOLÓDÓ CIKK