Stohl András lesz a Survivor műsorvezetője

A június elsején véget ért Való Világ házigazdája, Stohl András lesz az RTL Klub új valóságshow-jának a műsorvezetője.

Stohl András

Stohl András az őszi szezon elején induló Survivor - A sziget című új realityműsor szereplőivel együtt ott lesz a show helyszínén, a Karib-tenger egyik lakatlan szigetén. A műsorvezető, akinek huszonnégy órában kell készenlétben állnia, a melegtől és a kilencvenfokos páratartalomtól tart a legjobban. Stohl szerint az új műsor vezetése abban is eltér a Való Világ-ban vállalt feladatától, hogy neki is olyan körülmények között kell élnie és dolgoznia, mint a Survivor szereplőinek. Stohl elmondta, ha a játékosoknak nem lesz enni- vagy innivalójuk, sem az operatőr, sem ő nem ehet, nem ihat - írja a Blikk.

 

A csatorna korábbi közlése szerint egy hónap múlva kezdődik az új valóságshow forgatása. A Dominika közelében, egy lakatlan szigeten, több héten át folyó munkát egy argentin forgatócsoportra bízták, így azokban minimális mértékben vesz részt az RTL Klub.

 

A műsor tizenhat szereplője a Karib-tenger egyik szigetén küzd a túlélésért - és a nyereményért. A szeptember elejétől karácsonyig, hetente egy alkalommal sugárzott produkció szereplőinek válogatása május első napjaiban kezdődött.

KAPCSOLÓDÓ CIKK