Új sorozatot tervez a Barátok közt producere az RTL Klubnak

Az [origo] értesülése szerint az RTL Klub - a Survivor és szokásos sikerműsorai mellett - legkorábban ősztől egy új heti sorozatot is indít. Az egyre népszerűbb MTV szintén folytatásos történettel akarja tovább emelni a nézettségét. A tv2 a romantikus realityben hisz.

Az [origo] értesülése szerint új, heti sorozatot tervez a Magyar Grundy UFA producere, Kalamár Tamás. A Barátok közt című szappanoperát gyártó cég munkatársai a tervezett tévéműsor előkészítésénél tartanak, jelenleg a szereplők és a rendezők válogatása folyik. A várhatóan 50 perces részekből álló szériát a tervek szerint az RTL Klub sugározná legkorábban 2003 őszétől. A kereskedelmi csatorna és Kalamár Tamás hivatalosan nem kommentálta az [origo] értesülését, de a producer elmondta, régóta tervez egy magyar gyártású heti drámai sorozatot, amelyre szerinte "igenis igény van". Az RTL Klubnál pedig közölték, ősz elején tartandó sajtótájékoztatójukon több új műsor indulását is bejelentik.

Az új sorozat - megvalósulása esetén - a Survivor - A sziget című valóságshow-val együtt az RTL Klub őszi programjának egyik húzóműsora lehet. Míg a Barátok közt készítői és az RTL Klub által tervezett heti széria indítását eddig nem jelentették be hivatalosan, a túlélőshow részleteiről már tavasszal tájékoztatták a sajtót. Az angol licence alapján készülő show-t - , amelyet a Való Világ házigazdája, Stohl András vezet majd - szeptembertől karácsonyig, hetente sugározza az RTL Klub. A műsor tizenhat szereplője a Karib-tenger egyik szigetén küzd a túlélésért - és a nyereményért. Az új valóságshow-t nyáron forgatják Dominika közelében, egy lakatlan szigeten; a munkát egy argentin forgatócsoportra bízták, így azokban minimális mértékben vesz részt az RTL Klub.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK