A tv2 stábjával együtt mi is a Nagy Ő keresésére indultunk. A The Bachelor című amerikai párkereső show mintájára a kereskedelmi adó is elindítja saját műsorát. Elmerültünk a filmgyári álmok világában, s meginterjúvoltuk az aspiráns hölgyeket, ők mire is számítanak a titokzatos agglegénnyel kapcsolatban.

A The Bachelor (Az agglegény) licence alapján gyártott A Nagy Ő főszereplője egy vonzónak szánt és mesésen gazdagnak mondott, 30-35 év közötti, egyedülálló férfi, aki a műsorban keres feleséget magának. A főszereplő rokonszenvéért huszonöt nő versenyez, akikkel a férfi az első adásban ismerkedik meg, majd kiválaszt közülük tizennyolcat, a lehetséges mennyasszonyoknak pedig a következő hetekben randevúkat ad. A találkozókra, amelyeket magyarországi és látványos külföldi helyszínekre szerveznek, eleinte egyszerre több hölgyet hívnak, de akik nem nyerik el a főszereplő tetszését, egymás után kiesnek a játékból.

A Mafilm zuglói stúdiójában, a miniatűr Hollywood, fehér lakókocsik, nagyon profinak látszó filmesek, sminkesek, reflektorok és biztonsági őrök mögött, egy irodaépületben zajlott a szereplőválogatás.

Az öltözőben jelentkező lányok nagy izgalommal készültek a szereplőválogatásra. Bár a fotósok hadának megjelenése látható rettenetet váltott ki néhányukból, a többség megadással tűrte, hogy fényképezzék őket.

Forrás: tv2

Mialatt a fényképek készülnek, beszédbe elegyedünk a lányokkal. Egyikük már a fotósok feltűnésekor rutinosan pózolt a fotókhoz, készségesen adta az interjúkat. Kiderült róla,  marketingesként dolgozik, s egy divatcéget szeretne felfuttatni. Kérdésünkre, hogy miért így keresi a nagy Ő-t, elmondta: "Ez a társkeresés egy új formája, játék, új lehetőség".