Megtalálták a Nagy Ő rezidenciáját

A műsor készítői már megtalálták azt a budai luxusházat, ahol a ma még titokzatos álomférfi, azaz a Nagy Ő rezidenciáját rendezik be. A pompás palotában kerül majd sor az úgynevezett rózsaceremóniákra, amelyek során a Nagy Ő kiválasztja, kik lesznek azok a hölgyek, akik versenyben maradnak, és kik azok, akiknek máshol kell keresniük álmaik férfiját.

A tv2 képernyőjén szeptembertől látható A Nagy Ő című műsor előkészületei gőzerővel folynak, s bár az imádat tárgya, vagyis maga a Nagy Ő személye egyelőre ismeretlen, budai lususvilla már akadt neki.

Forrás: tv2

A Nagy Ő párjelöltjei
Képgalériánk a Nagy Ő castingjáról.Megnézem!

A The Bachelor (Az agglegény) licence alapján gyártott A Nagy Ő főszereplője egy vonzónak szánt és mesésen gazdagnak mondott, 30-35 év közötti, egyedülálló férfi, aki a műsorban keres feleséget magának. A főszereplő rokonszenvéért huszonöt nő versenyez, akikkel a férfi az első adásban ismerkedik meg, majd kiválaszt közülük tizennyolcat, a lehetséges mennyasszonyoknak pedig a következő hetekben randevúkat ad. A találkozókra, amelyeket magyarországi és látványos külföldi helyszínekre szerveznek, eleinte egyszerre több hölgyet hívnak, de akik nem nyerik el a főszereplő tetszését, egymás után kiesnek a játékból.

KAPCSOLÓDÓ CIKK