Szappanopera-szereplő vezeti a tv2 új valóságshow-ját

Csizmadia Gergely lesz a tv2 szeptemberben induló All you need is love - Ha te is akarod ... című műsorának vezetője. A fiatal színész előzőleg a kereskedelmi csatorna Tea című sorozatában is szerepelt.

Forrás: tv2
Csizmadia Gergely

Szabadúszó színészt választottak a tv2 All you need is love - Ha te is akarod ... című új romantikus show-jának vezetésére. Csizmadia Gergely korábban a Győri Nemzeti Színházban játszott, azóta többek között szinkronizálással foglalkozik, és több reklámfilmben is játszott. A legtöbben azonban a tv2 Tea című szituációs komédiájából ismerhetik, amelyben Félix szerepét kapta. A tv2 közlése szerint a 27 éves színészt a All you need is love magyar változatának készítői "vagánynak, empatikusnak és nem utolsósorban jóképűnek" találták.

 

Csizmadia örömében egyelőre csak általános céljairól beszélt. "Lendületes, kulturált műsorvezető szeretnék lenni, és fontos, hogy ne rólam szóljanak az adások. Szeretném megmutatni az embereknek, mennyire fontos a szerelem, a család és a boldogság" - mondta a debütáló műsorvezető.

 

Az All you need is love-ban az érzelmeké lesz a főszerep, ahogy a szerkesztők fogalmaznak: "vidám és drámai pillanatok éppen úgy váltogatják majd egymást, mint az életben".

 

Ha valakinek tetszik az osztálytársa, de nem meri neki megmondani, a műsor alkalmat kínál arra, hogy személyesen, a tévé nyilvánossága előtt találkozzanak vagy hogy a titkos imádó üzenetet küldjön imádottjának. Aki összeveszett a feleségével, de már kibékülne, az a műsorban megteheti. Sőt: ha valaki két kedves barátját szeretné egy párként látni, szintén kérheti a tv2 új műsorának segítségét.

 

Az All you need is love tíz évvel ezelőtt indult Hollandiában, ahol ma is minden héten több mint kétmillió nézőt vonz. Mára már 16 országban van műsoron, például Németországban, Angliában, Olaszországban és az Egyesült Államokban.

 

A csaknem egyórás, alkalmanként akár 6-8-10 témát érintő show-műsor szeptembertől, heti egy alkalommal látható a tv2-n.

KAPCSOLÓDÓ CIKK