Vágó újra teszteli az országot

A műsorvezetők ugyanazok lesznek: Marsi Anikó és Vágó István. Alig változik a díszlet, és a koncepció is a régi. Ami más, az a téma, vagyis ezúttal a nézők és a stúdióban ülő játékosok valamilyen más képessége kerül mérlegre - mindez élő adásban.

Forrás: RTL KlubA RTL Klub képernyőjén hatalmas sikert aratott az IQ: Az ország tesztje című műsor; a háromórás műsort több millióan néztek végig. A csatorna vezetése ezért is döntött úgy, hogy megismétli az ország egészét tesztelni kívánó akciót, ezúttal azonban más témában. Hogy ezúttal pontosan milyen képességünk lesz a kutakodás tárgya, azt nem árulta el Kolosi Péter, a csatorna műsorigazgatója.

Elárulta viszont, hogy az adást ezúttal is Marsi Anikó és Vágó István vezetik, a játékot élő adásban közvetítik, változatlan díszletekkel, de feltehetően más helyszínről. A versengő csapatok között biztosan lesz egy sztárokból verbuválódott is, s az adás ideje alatt senki nem hagyhatja el a stúdiót. Ez alól valószínűleg egyedül Vágó István lesz kivétel, aki már az előző tesztben is szerződésében kötötte ki, hogy a reklámok ideje alatt elrohanhasson cigarettázni.

KAPCSOLÓDÓ CIKK