Való Világ Vágó Milliomos-játékában

Különkiadással folytatódik a Legyen ön is milliomos! című vetélkedő. Vágó István a Való Világ két szériájának szereplőivel játszik a 40 millió forintos fődíjért.

A Heti hetes tagjainak korábbi szerepeltetése után újra rendhagyó Legyen ön is milliomos!-t sugározz az RTL Klub. A vetélkedő nyári sorozata után a két Való Világ-széria játékosai próbáltak felelni Vágó István kérdéseire, amelyek Leslie, Laci, Sziszi, Péter és Györgyi számára különösen nehéznek bizonyultak. Ők a sorkérdések után nem tudtak továbbjutni, így a szeptember 6-án szombaton este nyolcra meghirdetett műsor felvételén csak Szabolcs, Zsolti, Anikó, Majka valamint Gábor jutott játéklehetőséghez.

 

A Legyen ön is milliomos! tavasszal épp a magas nézettséget produkáló Való Világ sugárzásának idején szorult háttérbe, de június elején az RTL Klub leadta a vetélkedő néhány régebben felvett részét, ami nagyon magas nézettséget ért el. Az újabb siker után a kereskedelmi adónál úgy döntöttek, a sorozat hosszabb szünet nélkül folytatódik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK