Teniszező A Nagy Ő férfi főszereplője

Noszály Sándor teniszező lesz a tv2 szeptember 9-én induló romantikus show-jának címszereplője.

Forrás: tv2
Noszály Sándor

A kereskedelmi adó által kiválasztott sportoló 31 éves, és a műsorkészítők szerint amellett, hogy fiatal, a produkció többi elvárásának is megfelel. Noszály, a tv2 szerint, gazdag, jóképű, intelligens, szellemes, szerény és egyedülálló. A férfinak korábban volt egy többéves kapcsolata, és van egy öthónapos kislánya is, aki az édesanyjával él. Noszály elmondása szerint azonban még soha nem volt szerelmes, ezért különösen nagy várakozással tekint a műsorra, amelyben huszonöt nő próbálja elcsábítani.

 

A show-t az amerikai The Bachelor (Az agglegény) licence alapján gyártják. A magyar változatban, az eredeti produkcióhoz hasonlóan, a férfi főszereplő a műsorban keres feleséget magának. A rokonszenvéért versengő nőkkel Noszály az első adásban ismerkedik meg, majd kiválaszt közülük tizennyolcat, a lehetséges mennyasszonyoknak pedig a következő hetekben randevúkat ad. A találkozókra, amelyeket magyarországi és látványos külföldi helyszínekre szerveznek, eleinte egyszerre több hölgyet hívnak, de akik nem nyerik el a főszereplő tetszését, egymás után kiesnek a játékból.

 

A műsort a magyarországi Big Brother gyártója, az Interaktív Kft. készíti, a producere Radnai Péter lesz, aki a tv2 valóságshow-jában is hasonló feladatot látott el.

 

A Nagy Ő párjelöltjei
Képgalériánk a Nagy Ő castingjáról.Megnézem!

A mostanában már inkább edzősködéssel foglalkozó Noszály Sándor legutóbbi jelentős győzelmét 2003 nyarán a kétmillió forint összdíjazású Siemens magyar teniszbajnokságon aratta, így kilenc év elteltével újra aranyérmes lett.

KAPCSOLÓDÓ CIKK