Képek a Survivorről - két hét múlva kezdődik

Bejelentették az RTL Klub új valóságshow-jának kezdési időpontját. A Karib-tengeren forgatott műsor első részét szeptember 20-án szombaton sugározzák először a kereskedelmi csatornán, amely ősztől egy új romantikus sorozattal is jelentkezik.

Eldőlt, hogy pontosan mikor láthatják a nézők a Survivor - A sziget című tévéműsort. Az RTL Klub tájékoztatása szerint a Dominika közelében, egy lakatlan szigeten felvett túlélőshow-t szeptember 20-tól kezdődően szombat este nyolc után tíz perccel sugározzák majd.

 

A Stohl András vezette Survivor tizenhat kiválasztottja a Karib-tenger egyik lakatlan szigetén, természetvédelmi területen - küzd majd a győzelemért és a nyereményért. Az angol licenc alapján és argentin forgatócsoporttal készített Survivor magyar változatának sajátossága, hogy az utolsó két ember sorsáról nem a korábbi kiszavazottak döntenek, hanem a közönség. A Való Világ-hoz hasonlóan a nézők határoznak: a karácsony előtti utolsó döntés helyszíne már a budapesti stúdió lesz.

 

A túlélőshow mellett az RTL Klub másik új, őszi műsora a Szeress most! című heti sorozat, amelyet a Barátok közt alkotói készítenek. A többek között a Balatonnál forgatott Szeress most! napjainkban játszódó szerelmi történet, tucatnyi állandó fiatal színésszel, és a történet során vendégszereplőként régóta közismert művészek is feltűnnek majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK