Képek az istent játszó Liptai Claudiáról

Többek között csúnya lány, ellenállhatatlan nő, füstfelhőből előbújó istenalak és kötött sapkás nyelvöltőgető Liptai Claudia új szerepei október második hetétől induló kabaréjában.

A Folytassa, Claudia! című, hétvégenként jelentkező kabaréban Liptai Claudia műsorvezetőként és színésznőként is fellép. Liptai műsoronként több szerepben is látható majd, előfordul, hogy percenként más-más bőrébe bújik, így a Betty, a csúnya lány című tévésorozat címszereplőjét is utánozni fogja. A tv2 szerint a műsorban hagyományos kabaréjelenetek, sorozatparódiák és külső helyszíneken felvett jelenetek is lesznek.

 

"A kolumbiai szappanoperát nemcsak nálunk, de világszerte imádjak a nézők, ezért döntöttünk úgy, hogy elkészítjük a sorozat paródiájat"- mondta Szilágyi Adrienne, az új műsor producere.

 

A Folytassa, Claudia! főcímét az Oscar-díjas Rofusz Ferenc készítette, a főcímzene pedig Hrutka Róbert szerzeménye.

 

Liptai Caludia 2003 tavaszáig a róla elnevezet show-t vezette a tv2-n, előtte pedig az RTL Klubon a szintén humoros műsorok közé sorolt Csííííz! című produkcióban vett részt.

 

Liptai új vállalkozásról korábban azt állította, "a merőben új, teljesen szokatlan  és eredeti műsor" sok felkészülést és munkát követel tőle. A tv2 közlése szerint munkatársuk ezért kérte a csatorna vezetőit arra, hogy napi talk-show-jából kiszállhasson.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK