Tévéfilm az ártatlan Britney-alteregóról

A popsztár előrehaladott tárgyalásokat folytat az ABC-vel félig-meddig önéletrajzi regényének megfilmesítéséről. Az érzelmes mozinak szánt történet szerint egy kisvárosi lány elhagyja szüleit, a végén azonban mindenki boldog lesz.

Britney Spears és édesanyja, Lynne a családi műsorokat sugárzó ABC Familyvel az Anya ajándéka (Mother's Gift) című könyvük képernyőváltozatának elkészítéséről egyeztetnek. A megbeszéléseket amerikai sajtóhírek szerint hamarosan szerződés követheti, így az új műsor felvételeit már 2004 elején elkezdheti a stáb, amelyben a Spears család két tagja végezné a produceri feladatokat. A forgatás az eddigi tervek szerint jövő januárban a kanadai Torontóban kezdődik, és az elkészült mű áprilisban kerülhet adásba.

 

A tévéfilm alapjául szolgáló regényt 2001-ben írta anya és lánya, akik szándékuk szerint költőien akartak szólni a családi értékekről, a szerelemről és a hűségről.

 

Forrás: MTI

A történet, amelyet Britney Spears élete ihletett, de nem biografikus igénnyel készült, egy tiszta szívű, ártatlan kisvárosi lány körül forog, aki hirtelen elhatározásból elhagyja egyszerű környezetét, valamint szüleit, hogy beiratkozhasson egy távoli és neves zeneiskolába. Annak ellenére, hogy Britney alteregója maga mögött hagyja addigi életét, 240 oldallal később újra mindenki összejön, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak - írta a Yahoo.

 

A szereposztásról még nem nyilatkoztak az ABC-nél, csupán annyit közöltek, hamisak azok a sajtóhíre, hogy Britney Spears szerepet vállalt a romantikus darabban. A szerzőpáros már a Mother's Gift előtt is foglalkozott könyvírással, 1999-ben jelentették meg a Britney-rajongóknak ajánlott Heart to Heart (Szívtől szívig) című önéletrajzi írást, később pedig az énekesnő a film nyelvén is szólni kívánt tizenéves közönségéhez, akiknek 2002-ben elkészítette első játékfilmjét, a kritikusok által lehordott Álmok útján-t (Crossroads).

KAPCSOLÓDÓ CIKK