Késő este Hajós Andrással a Viasaton

Sűrűn látható január közepétől a képernyőn az egykori Magánszám című egyszemélyes show házigazdája. Hajós András a Viasat3-on napi eseményekre reagál, úttörőnek hirdetett új műsorában.

Az új sportprogram- és sorozatvásárlás után tovább bővül a 2003-tól nagyobb lendületet vett Viasat3 televízió műsorkínálata. Az egyre nézettebb csatornán január közepétől sugározzák Hajós András új, Késő este című, show-ját, amely hetente háromszor kerül képernyőre.

 

Az egykori, tv2-n vetített Magánszám műsorvezetője új produkciójában a tervek szerint előző vagy aznap történt eseményekre reagál majd és a Magánszám-ból megismert egyéni zenei produkciókat is előad. Hajós szerint a Késő esté-t, - amelyhez hasonló műsor Magyarországon szerinte még nincs - az amerikai Tonight Show, a Late Night with Conan O’Brien, illetve a német Die Harald Schmidt Show és a Stefan Raab által vezetett TV Total című, úgynevezett late night show-khoz lehet hasonlítani.

 

A Viasat3 szerint a Késő esté-be olyan embereket is be lehet majd hívni, akik a többi, kéthetente jelentkező show-ba nem jutnának be, de a konkurens csatornákon már jól bejáratott sztárok közül is válogatni szeretne a stáb. A Műsor producere Lovász László, a műsort pedig a Hajóssal közös cége, a Filmimpex Produkció készíti.

KAPCSOLÓDÓ CIKK