Élet a valóbb világban

A valóságshow-k legjellemzőbb vonásai nem magyar sajátosságok, mivel értelmiségi körökben máshol is nagy vihart kavartak ezek a műsorok. A viták a szexualitás és más tabuk bemutatása, a szereplők feladott személyiségi jogai, illetve a magánszféra körül forogtak. Az értelmiségi fogadtatása máshol sem volt pártoló, a hazai vitákban is elhangzottak a megszokott ellenérvek, fenntartások. A fanyalgóknál azonban többen voltak a sorozatok követői, így számukra készült ez az összeállítás. Utánanéztünk, ki miképp tudta kamatoztatni ismertségét, származott-e haszna a bezártságból, sikerült-e eladnia arcát, és ezáltal javított-e életkörülményein.

Szabolcs, a szófukar párbajhős, a VV1 győztese maradt a csatornánál: nyár során feltűnt a Barátok közt című sikersorozatban, illetve az Ötletház című műsort is ő vezeti. Egzisztenciális gondjai nemigen vannak, lakást, kocsit és 12 millió forintot nyert egy évvel ezelőtt - mint ahogy nyilatkozta, a pénz nagy része még megvan. Jelenleg sportműsoron töri fejét. Látványos, publicitást kapott kudarca csak egy volt: nekivágott a Mont Blanc-nak, de a hegy kifogott rajta.

Majka - bár a szépfiú Szabolcs mögött végzett az első sorozatban - tudhatja magáénak a legsikeresebb Villa utáni pályafutást. Exkluzív szerződés az RTL Klubbal, rendszeres jelenlét a képernyőn, a Reggeliben, a Delelőben, a VV2 alatt pedig a késő esti BeleValóVilág-ban. Dopemannel való szövetsége is rendszeresen szállított témát a bulvársajtónak, a nagylemeze pedig igen sikeres lett: hetekig vezette a MAHASZ-listát. A kamaszok szókimondó bálványa rádiós műsort is vezet, telt házas bulikat ad. A magánélete kissé megsínylette a hirtelen életmódváltást, jelenleg a Fresh együttes egyik tagja mellett keresi a rapen túli boldogságot.

Györgyi, a VV1 szeszélyes szőkéje szintén műsorvezetőként tűnt fel a második széria során, miközben Én és Györgyi címmel jelentetett meg könyvet, melyben a kissé skizofrén helyzetről, kettős énjéről vall. A legfrissebb hírek szerint havonta legkevesebb öt, legfeljebb tíz alkalommal találkozhatunk majd vele a képernyőn, ő lesz ugyanis a BeleValóVilág egyik műsorvezetője, a rutinos szövegláda, Majka mellett.

Ági az RTL Klub segítségével megjelentette nagylemezét, fellépett a csatorna által szervezett roadshow-kon és egyéb bulikon. Májusban jelentette meg az Ellopott szerelem című maxit, mely poszter kíséretében került az újságosstandra. Az ifjú hölgy jelenleg újságíróként dolgozik, és legutóbb még egy klip forgatását tervezgette bőszen.

Forrás: RTLKLUB
Szabolcs, a magányos harcos

Oki, aki leginkább folyamatos italozással és dohányzással bizonyított a VV1-ben (emlékezetes mondata: "már dél van, és még nem ittam!"), eleinte számára jó irányba indult el: az Omen nevű metálzenekar kérte fel énekesnek, és ebben a mezőtúri rocker hangjának nyilvánvaló képzetlensége sem zavarta őket. A mindkét fél számára gyümölcsöző kapcsolat egy maxi és egy nagylemez után véget ért, interperszonális konfliktusok terhelték a közös munkát. Oki jelenleg egy lakberendezési áruház reklámarca.

Lorenzo nem vágyott médiaszereplésre, nem kívánt címlapra kerülni - bár egy XXLorenzo című, vékonyka könyvre azért futotta tőle. A csatornától függetlenül, családi segítséggel motorszalont nyitott, így abban a közegben él, melyet elképzelt magának. A keleti tanok felé fordult legény egy évvel a VV1 előtt jelentkezett a Való Világ-ba - mikor még egy vadonban forgatott, egzotikus, kalandos túlélőshow-nak ígérkezett a játék.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK