Csalással gyanúsítják az amerikai Survivort

Az egyik nagy fogadóiroda szerint biztonsági hiányosságok miatt sokan idő előtt megtudták, ki nyeri a Survivor amerikai változatát, amivel a jól tájékozottak kisebb vagyonokat kerestek.

www.edenkert.hu

Nem tudta eltitkolni az amerikai Survivor stábja a túlélőshow nyertesének nevét a hivatalos eredményhirdetés előtt - állítja az Antiguán bejegyzett BetWWTS nevű fogadóiroda, több más hasonló céggel együtt, akik többé nem hajlandók tétet elfogadni a műsor győztesére.

 

A fogadóirodák vádja szerint a CBS-en sugárzott Survivor december 14-in utolsó részében kihirdetett eredményre, Sandra Diaz-Twine első helyére már az első epizód előtt több tucatnyian fogadtak, ráadásul mindannyian a kanadai Vancouverben élnek.

 

Simon Noble, a BetWWTS főnöke szerint több helyről szivároghatott ki az információ. "Vagy a CBS belső köreiből, vagy Sandra barátaitól, esetleg szomszédaitól. Én az előbbire hajlok, mert ez már lassan megszokott a felvételről sugárzott Survivor-nél" - mondta a fogadóiroda főnöke.

Forrás: ORIGO

 

Nobles szerint a stáb azért is gyanúsabb, mert Vancouver több órányi utazásra van Sandra Diaz-Twine otthonától a washington állambeli Fort Lewistól - írta a Yahoo.

 

Diaz-Twine, aki már hónapok óta tisztában van a túlélőshow eredménnyével egymillió dollárt nyert az utolsó részben, amit több mint huszonötmillió amerikai nézett a televízióban. A műsor győztese - aki elvesztené a nyereményt, ha idő előtt elmesélte volna a műsor végkifejletét - tagadja, hogy bármit kiszivárogtatott.

 

"Akartam ezt a pénzt ... és nem akartam elügyetlenkedni. Túl sokat szenvedtem érte, lefogytam tíz kilót. ... [A barátaimnak] azt mondtam, a helyetekben nem tennék magamra pénzt" - védekezett Diaz-Twine.

"Nagyon komoly biztonsági intézkedéseket tettünk. … De nyilvánvaló, soha nem lehetsz biztos abban, hogy valahol nincs rés a rendszeren. … Mark Burnett producer, mégis annyira megkeverte a nézőket, hogy azok soha nem lehettek biztosak benne, ki lesz a nyertes" - mondta Chris Ender, a CBS szóvivője.

KAPCSOLÓDÓ CIKK