Várandós a Jóbarátok Monicája

Gyermeket vár Courteney Cox Arquette, a Jóbarátok című amerikai tévésorozat szereplője, akinek élete eddig párhuzamos volt szériabeli karakterének sorsával.

Forrás: HavariaPress

Courteney Cox Arquette, akárcsak a Jóbarátok-ban általa alakított Monica, hosszú ideje szeretett volna gyermeket, de sokáig hiába próbálkoztak színész férjével, David Arquette-tel, amiről gyakran beszéltek a nyilvánosság előtt is.

 

A több vetélést megélt sztár sajtóképviselője január 6-án, kedden jelentette be a közönségnek, hogy végre teljesült a házaspár vágya, és a színésznő várandós. Nem sokkal korábban Arquette-ék azt is közölték, hogy mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoztak - írta a Yahoo.

 

A két színész, akik négy éve tartották az esküvőjüket, nem csak a magánéletben, hanem tavaly óta a munkában is kötődnek egymáshoz. Saját otthonkeresésük idején szerzett tapasztalataik alapján közösen látják el a 2003 őszén indult lakberendezési műsor, a Mix it Up produceri feladatait.

 

Courteney Cox Arquette pályáját még tizenévesként kezdte, amikor táncosként szerepelt Bruce Springsteen egyik videoklipjében, majd együtt játszott Michael J. Foxszal a nyolcvanas évek népszerű tévésorozatában, a Family Ties-ban. Legnagyobb sikerét azonban Monica Gellerként az NBC-s Jóbarátok-ban aratta. Az Amerikában utolsó szériájánál tartó sitcom újabb részeiben sorozatbeli férjével, Chandler Binggel (Matthew Perry) gyermeket szeretnének örökbe fogadni.

KAPCSOLÓDÓ CIKK