Újra találkoznak a Jóbarátok

A Jóbarátok sztárjai mégsem fejezték be a forgatást - vagy legalábbis nem teljesen. Az NBC ugyanis tévéfilmet is készít a sorozatból, amely története szerint a jóbarátok egy év elteltével újra összegyűlnek egy közös hálaadási vacsorára. A megállapodás szerint közvetlenül a sorozat befejezése után forgatják a filmet, és a hat főszereplő fejenként egymillió dollárt kap az alakításáért.

David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc

A minden idők egyik legnépszerűbb tévésorozatát készítő NBC úgy döntött, egy asztalhoz ülteti a Jóbarátok szereplőit, még mielőtt azok végső búcsút mondanának egymásnak és a sorozatnak.

A tévétársaság ugyanis egy 90 perces tévéfilmet tervez, amely története szerint a jóbarátok egy év elteltével újra összegyűlnek egy közös hálaadási vacsorára. Az Egyesült Államokban idén novemberben látható filmet közvetlenül a Jóbarátok utolsó szériájának befejezése után veszik fel.

"Tisztában voltunk azzal, hogy szintre lehetetlen lesz újra összeszedni a csapatot, miután szélnek eresztettük őket. Ezért rögtön ajánlatot tettünk" - nyilatkozta az NBC egyik munkatársa.

A számos díjat nyert sorozat hat főszereplője, Courteney Cox Arquette (Monica), Jennifer Aniston (Rachel), Lisa Kudrow (Phoebe), Matthew Perry (Chandler), Matt LeBlanc (Joey), David Schwimmer (Ross) fejenként egymillió dollárt kap a produkcióért.

KAPCSOLÓDÓ CIKK