Danika is elmegy a Barátok köztből

Váradi Zsolt szerint érettségi előtt nem lehet egyszerre két lovat megülni. Berényi Dani még több héten keresztül képernyőn lesz, később pedig a forgatókönyv szerint tanulmányai miatt elutazik.

Forrás: Barátok közt
Váradi Zsoltnak nincs ideje Danikára

Váradi Zsolt az [origo]-nak elmondta, hogy több egykori szereplőtársa után ő is távozik a Barátok közt-ből.

 

Az érettségi előtt álló szappanopera-szereplő fél évvel ezelőtt döntötte el, hogy kiszáll, a vele készült utolsó részt pedig az év végi ünnepek előtt forgatták le. A felvételek és a sugárzás közötti időeltolódás miatt azonban Berényi Dani még több héten keresztül képernyőn lesz, később pedig a forgatókönyv szerint tanulmányai miatt elutazik.

 

A tizennyolc éves Váradi Zsolt, aki hat éve játszik a sorozatban, a Barátok közt kezdete óta magántanulóként végezte iskoláit, jelenleg pedig az egyik budapesti gimnázium dráma tagozatára jár. Danika alakítója elmondta, hogy később a médiában szeretne dolgozni, és az is lehet, hogy egyszer még visszatér a szappanoperába.

 

Váradi Zsolt előtt néhány hónappal Juga Veronika és Farkasházi Réka szintén úgy határozott, hogy kiszáll a sorozatból. A két szereplő terhessége miatt hagyott fel a forgatásokkal.

KAPCSOLÓDÓ CIKK