Kozso és VV-lány is bokszol az RTL Klubon

Újabb részleteket közöltek a kereskedelmi csatorna tavaszi műsorából, amelyben a Sztárbox, a Bajor Show és az Anyacsavar mellett a felfrissített Moziklub valamint egy vetélkedő is helyet kapott.

Az Ámokfutók együttes vezetője és a Survivor-győztes Tünde is részt vesz az RTL Klub Sztárbox című produkciójában, ahol a szórakoztatóipar ismert alakjai küzdenek majd egymással. Kozso ellenfele, Bebe, a Black II Black énekese, lesz, akivel egykor közösen zenéltek, de személyes konfliktusaik miatt különváltak.

 

Tünde párjának a nevét egyelőre nem közölték, de valószínű, hogy a Való Világ 3 egyik női szereplője lesz az. A márciusra tervezett, egész estés Sztárbox további résztvevői VV-Szabolcs és Segal, valamint a Majka-Dopeman páros. A show szakmai vezetését és a műsor kommentálását Kokó vállalta, aki mellett a tervek szerint Kótai Mihály és Erdei Zsolt is megjelenik a Sztárbox-ban.

 

Forrás: RTL Klub
Segal, Kozso, Tünde, Kótai, Dopeman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tavaszi műsorkínálat mások újdonsága egy hétköznaponként délelőtt és délután is látható telefonos vetélkedő, amelyet összesen napi kétórában közvetítenek. Az RTL Klubnál azt is bejelentették, hogy a Moziklub új műsorvezetője, Mazányi Eszter lesz, aki korábban a Limonádé című sorozatban és kisebb filmszerepekben, többek között a Magyar Vándor és a Csocsó című mozikban tűnt fel. Mazányi Eszter az új főcímmel és zenével módosított filmes programban Balázsy Pannát és Nagy Sándort követi a műsorvezetői poszton.

 

Az RTL Klub tavasszal induló műsorai közé tartozik még Bajor Imre show-ja valamint az Anyacsavar című feleségcserélő reality, amelyek tervét januárban jelentették be.

KAPCSOLÓDÓ CIKK