Új műsor a TV2-n a Big Brother tulajdonosától

Ötven millió forintos főnyereménye lesz a TV2 Áll az alku című új, hetente jelentkező, egyórás vetélkedőjének , amely első alkalommal április 4-én vasárnap látható, a későbbiekben pedig péntek esténként kerül adásba.

Forrás: TV2
Gundel Takács Gábor

A vetélkedő elején a kétszáz néző - két csapatban - verseng egymással az álta-lános műveltséghez tartozó kérdések megválaszolásában, majd a győztes cso-port tagjai küzdenek tovább, eldöntendő, ki a húsz legjobb.

 

Melléjük a második fordulóban még egy játékost sorsolnak, majd a vele kiegészült csoport tagjai közül az a két játékos ke-rülhet a döntőbe, aki a legtöbb helyest választ adja a további kérdésekre. A dön-tőben már csak egy kérdést kapnak: aki gyorsabban mondja a helyes választ - vagy akinek az ellenefele hibázik - az szállhat versenybe a 21, pénznyeremény-nyel teli koffer egyikének tartalmáért.

 

Az egyetlen talpon maradó a játék e szakaszában több ponton is "alkudhat", azaz felajánlott összegért kiszállhat, vagy dönthet úgy, hogy továbbmegy az egy és ötvenmillió forint közötti nyereményért. Emellett a többi játékosnak is esélye van pénzdíjra, vagy tárgynyereményekre. A műsorvezető Gundel Takács Gábor.

 

Kereszty Gábor, a TV2 vezérigazgatója elmondta: az Áll az alku - amely szerinte a jövő generáció vetélkedője - külföldi mintára készült, a holland Endemol cég a jogtulajdonos, amely a Big Brother-t is kifejlesztette.

KAPCSOLÓDÓ CIKK