Valóságshow elkápráztatott szegényekkel

A milliárdos Hilton család újabb tagjából válhat tévésztár, miután Paris Hilton sikerén felbuzdulva édesanyja, Kathy is reality-szereplő lesz. A szállodás família idősebbjei közé tartozó nő új műsorában a gazdagok világától elzárt emberek felvilágosítására vállalkozik.

Forrás: New York Social Diary
Hiltonné

Egymás konkurense lehet anya és lánya a televízió képernyőjén, ha megvalósulnak az NBC Kathy Hiltonnal kapcsolatos tervei. Az asszony nemrég tévésztárrá vált gyermekét követné, aki a Fox Simple Life című valóságshow-jával futott be a képernyőn és 2003 decembere óta sikert sikerre halmoz a nézettségi versenyben.

 

A Hilton család idősebbik nőtagja az NBC leendő műsorában, akárcsak lánya, bepillantást enged mindennapi életébe. A különbség az, hogy míg Parist a konfliktus kedvéért kiszakították luxuskörnyezetéből és egy vidéki farmon gazdálkodó családhoz költöztették, addig édesanyjának házhoz viszik a szereplőtársakat. A dúsgazdag mágnás, Rick Hilton feleségének műsorát ezért egyszerűen csak Good Life-nak (Édes élet) nevezték el, és minél több pompát igyekeznek belevinni, hogy felkeltsék a felső tízezerből kimaradt tévénézők érdeklődését.

Kathy Hilton az új műsorban kis jövedelmű amerikaiakat vezet be az ország leggazdagabb lakóinak köreibe, hogy közben új igényekre és szokásokra nevelje a szegényes körülmények közül érkező résztvevőket. "Formálni fogjuk őket azzal, hogy bevezetjük őket a kultúra, a szépség, és az üzlet világába, valamint társasági, illetve jótékonysági eseményekre is elvisszük a szereplőket. Olyan helyekre juthatnak el, ahová egyébként nincs bejárásuk"- magyarázta a műsor lényegét a milliomosfeleség.

Az elképzelés - amely a Bazi ellenszenves vőlegény című realitysorozat alkotóitól származik - nem mondható eredetinek, mert korábban mások is szerettek volna hasonló ötleten alapuló műsort készíteni. Az elődök terve néhány éve heves tiltakozást váltott ki, az ellenzők szerint a CBS Real-Life Beverly Hillbillies (kb.: Beverly hegylakók, Mucsáról a Rózsadombra) című projektje felforgathatja a show-ba bevont vidéki emberek életét. A műsor őse a tévétársaság hatvanas években sikert aratott, hasonló című programja, amelynek keretében egy vidéki családot Beverly Hillsbe költöztettek.

KAPCSOLÓDÓ CIKK