Ben Affleck és Matt Damon valóságshow-t indít

2004.07.28. 9:35

A két amerikai színész a tévéiparba is beszállt, legújabb közös projektjük egy kisvállalkozókról szóló szórakoztató műsor.

 

Matt Damon és Ben Affleck cége, a LivePlanet produkciós vállalkozás American Start-Up (kb.: Induló vállalkozás Amerikában) címmel készít műsort az egyik helyi kereskedelmi csatornának. A Spike TV-nek szánt új valóságshow-ban nyolc kezdő vállalkozás képviselői vehetnek részt, akik 50-50 ezer dollárt kapnak, hogy az általuk legjövedelmezőbbnek gondolt üzletbe fektessék az összeget.

 

A megfelelő döntéshez a tévések is hozzájárulnak, találkozókat szerveznek a műsor résztvevői valamint híres és befutott üzletemberek között, akik egyben a show zsűrijét is alkotják. A tanács tagjai a kieséses műsorban nem csak arról dönthetnek, hogy egy-egy epizód végén mely versenyző ötletét tartják a leggyengébbnek, hanem saját belátásuk szerint pluszpénzt is invesztálhatnak a jobbnak ítélt kisvállalkozásokba.

 

"Amerika szerte kiscégek millió küzdenek a túlélésért, a verseny hatalmas. Az American Start-Up valódi kihívás, nem játék a fiatal kezdő vállalkozók számára. Láthatjuk, amint hétről hétre megharcolnak a megélhetésükért, versenybe szállnak az életük további alakulását meghatározó befektetésekért, mindez pedig egyszerre lesz inspiráló és szórakoztató" - szól a műsor beharangozója.

 

A 2005-re tervezett realityt Ben Affleck, a műsort készítő LivePlanet alapítója, az American Start-Up vezető producere tovább magasztalta és kijelentette, hogy az üzleti életre is jó hatással lehet a műsor. "Hiszünk benne, hogy segítünk, és hiszünk az amerikai vállalkozók önálló szellemiségében, valamint izgalommal tekintünk a Spike TV-vel való közös munka elé, ami megismerteti a közönséggel ezeket a történeteket" - nyilatkozta Ben Affleck.

KAPCSOLÓDÓ CIKK