Amerikai pite-sztár Aniston nyomában

2004.08.05. 10:28

Új tévés produkcióra kérték fel Tara Reid színésznőt, az Amerikai pite című nagy sikerű filmvígjáték egyik női főszereplőjét.

Néhány hónappal azután, hogy az Egyesült Államokban véget ért az NBC-s Jóbarátok (Friends) a konkurens FOX tévé nagy reményű sorozatot tervez. A FOX épp egy másik NBC-s sztárt, Tara Reid színésznőt kérte fel, hogy részt vegyen az új sorozatban, amelyben főszerepet kapna.

 

Az Amerikai pite sztárja már találkozott a FOX munkatársaival, akikkel megállapodást írt alá arról, hogy a csatorna a színésznő számára megfelelő témájú sorozattervet készíttet. A projekt részletei nem ismertek, de Reid várhatóan egy új szituációs komédia központi karaktere lesz.

 

Tara Reid korábban filmjeivel, és az NBC Scrubs (Műtősök) című sorozatával futott be, amelyben tíz részen keresztül játszott. Mozis szerepei közül az Amerikai pite első és második részében nyújtott alakítása (Vicky) a legismertebb, de feltűnt a Nagy Lebowski (The Big Lebowski) valamint a Josie és a vadmacskák (Josie and the Pussycats) című alkotásokban is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK