Carter doki otthagyja a Vészhelyzetet

2004.09.10. 11:06

Noah Wyle, az amerikai sorozat egyik főszereplője úgy gondolja, hiába sikeres és népszerű alakja a sorozatnak, fontosabb dolgokkal kell foglalkoznia a jövőben.

Dr. John Carter megformálója szeptember 9-én azt nyilatkozta, számára a Vészhelyzet (ER) utolsó szezonja következik, amelynek végén kiszáll a világhírűvé vált tévésorozatból - írta a Yahoo.

 

"Most már más dolgoknak is helyet kell szorítanom az életemben. Van egy fiam, családom, barátaim, akik 12 évvel ezelőtt viszlátot mondtak, és azóta is szeretnék tudni, mikor térek vissza közéjük. Ez az, ami arra ösztökél, hogy néhány dolgot átgondoljak a pályafutásommal kapcsolatban, és ez az, ami a karakteremmel való szakításhoz vezet" - mondta el Noah Wyle, mit tervez az őszi széria befejezését követően.

 

Az amerikai tévésztár színészi karrierje a kilencvenes évek elején indult kisebb tévé- és filmszerepekkel, de az igazi nagy sikert a Vészhelyzet hozta meg számára, amelyben 1994 óta látható. Noah Wyle azóta egyre fontosabb tagja a stábnak, amelyből az évek során folyamatosan távoztak a nagy nevek, köztük Anthony Edwards, George Clooney, Eriq La Salle és Julianna Margulies.

 

A Carter dokit megformáló Noah Wyle így mára a Vészhelyzet legismertebb és legtöbbet reklámozott arca lett, amit szóvivője, Eddie George is fontosnak tart, épp ezért nem biztos benne, hogy a színész tényleg otthagyja a sorozatot. "Változhat a véleménye, annyi minden történhet még a szezon végéig" - mondta Carter dokival híressé vált sztár képviselője. A szóvivő igazát erősíti, hogy Noah Wyle az utóbbi néhány évben többször felröppentette távozásának hírét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK