Újra együtt a Dallas főszereplői

2004.11.12. 14:41

Újra összejött a Dallas című tévésorozat alapcsapata. A Magyarországon is igen népszerű sorozat főszereplői egy tévéshow miatt találkoztak ismét.

Larry Hagman (Jockey Ewing), Patrick Duffy (Bobby Ewing), Victoria Principal (Pamela Ewing), Linda Gray (Samantha Ewing), Charlene Tilton (Lucy Ewing), Ken Kercheval (Cliff Barnes), Mary Crosby (Kristin Shepard) és Steve Kanaly (Ray Krebbs) ismét együtt dolgoznak, ugyanis a CBS Visszatérés Southforkba címmel újabb Dallas-t forgat. Egy kétórás, speciális adással jelentkezik a csatorna - írja a boston.com.

A szereplők a közelmúltban már találkoztak, hiszen augusztusban az új DVD-t kellett reklámozni. A mostani találkozó egyik érdekessége, hogy az a Victoria Principal is újra együtt mutatkozik a volt társakkal, aki az 1987-es távozása óta nemigen bukkant fel képernyőn a kollégák mellett.

Larry Hagman - aki 356 részen keresztül alakította Jockey Ewingot - a narrátora és igazi vezetője a Return to Southfork-nak.

Ő némiképp elfogult a sorozattal szemben, ami talán meg is bocsátható az ő esetében. Szerinte a Dallas volt minden idők legjobb drámai tévésorozata, mivel "tele volt izgalmas akcióval, botrányos szexszel". Nem csak képzelete reped - ő maga is helikopterrel érkezett a felvételek helyszínére.

A világ egyik legsikeresebb tévésorozatából korábban is készültek feldolgozások. 1996-ban a Jockey visszatér, két évvel később a Ewingok háborúja, 1986-ban pedig a viszálykodó Ewing és Barnes család történetére visszatekintő Dallas: A korai évek című filmek.

Azóta készült két dokumentumfilm is, a Folytassa Dallas és a Dallas után című brit dokumentumalkotások, amelyekben a sorozat főszereplői is nyilatkoznak. A sorozat gonoszát alakító Hagman az életéről szóló, Helló, drágám! című tavalyi könyvében szintén beszámolt a Dallas forgatásának kulisszatitkairól.

KAPCSOLÓDÓ CIKK