Hajós András saját műsort kap az RTL Klubon

2004.12.15. 13:55

Két visszatérő tévés személyiség erősíti az RTL Klubot jövőre. Kepes András két műsorban is feltűnik, de a Heti hetesben egyre gyakrabban felbukkanó Hajós András is állandó műsort kapott: a Benne leszek a tévében című "tehetségkutató - ki mit tud" hetente lesz látható a képernyőn. Lehet indulni tánccal, szavalással, énekléssel, állatidomítással, bármivel - lényeg, hogy lekösse a nézők figyelmét.

Bokszgálával és karácsony környékén vetítendő filmekkel készül az RTL Klub az év végi hajrára. Előbbiben Kótai Mihály, Hídvégi György és Matolcsi József látható, utóbbi dömpingben pedig a Babe, a 102 kiskutya, a Minizsenik, a Richie Rich 2 szerepel többek közt - azaz valóban családi és gyerekfilmekkel rukkol elő a csatorna. Karácsony és újév közt minden reggel a Kölyök Klub jelentkezik.

A szilvesztert eddig nem vette túl komolyan az RTL Klub, de ezúttal jobban odafigyelnek rá - ígérte Kolosi Péter programigazgató. Saját műsorokkal igyekeznek képernyő előtt tartani a mulatozó sokaságot, így lesz Best of Gálvölgyi-show, Heti hetes maratoni kiadásban, de fellép Majka és Szabi is, akik mostanában a Cool tévécsatornán a Kontra című műsorban szerepelnek. Fábry Sándor egyszemélyes show-val jelentkezik az éjszaka során, de a Kész átverés stábját is csatasorba állította a csatorna.

A Benne leszek a tévében című "tehetségkutató - ki mit tud?" hetente lesz látható a képernyőn, Hajós András vezetésével. Lehet indulni tánccal, szavalással, énekléssel, állatidomítással, fütyüléssel, bukfenccel, bármivel - lényeg, hogy lekösse a nézők figyelmét.

"Ez a műsor arról szól, hogy ne vegyük annyira komolyan a dolgokat. Kell az önirónia, de nem kell a halálos komolyság. Jöjjenek el, mutassák meg, mit tudnak. Itt nincs álomház, szupernyeremény, garantált lemezszerződés, csak pár perc hírnév" - közölte a műsorral kapcsolatban a házigazda, majd szerényen jelezte, hogy ő kitűnő ujjtangós, és ha valaki szebben táncoltatja ujjait, akkor feltétlenül jelentkezzen.

"Egyes próbálkozókat kinevetünk, de magunkat is kinevetjük. Ha az kell, akkor magam is hasra esek, és négykézlábra állok" - tette hozzá a showman. Egy háromtagú zsűri is lesz a konferanszié-műsorvezető mellett, ez a csapat pedig bármikor leállíthatja a produkciót, amennyiben az kezdene kínos vagy fárasztó lenni. Kolosi Péter elárulta, hogy a napokban kezdődik a szereplők válogatása - és a közönség is szavazhat majd a műsor során.

Hajós András az [origo]-nak elmondta, hogy bízik benne, a Heti hetes-ben is szerepet kap majd télen-tavasszal, de semmi esetre sem szeretne álláshalmozó lenni. "Majd meglátjuk, hogy megfér-e együtt a kettő. A Heti hetes-t én nagyon élvezem, sokat tanulok belőle, bár igen nehezemre esik néha csendben maradni" - elmélkedett.

Az Emil Rulez zenekarral kapcsolatban ő is úgy látja, hogy a személyes ismertsége nagyot lendít az eladási statisztikákon. "Az együttes dolgozik tovább. Legutóbbi anyagunk aranylemez lett, így van okunk örülni. Minden tiszteletem a Megasztár-os előadóké, de nem mindegy, hogy valaki három hét alatt fut be, vagy hosszú évek munkájával szerzi meg az ismertséget" - tette hozzá Hajós.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK