Együtt Al Bundy és az Amerikai pite sztárja

2005.01.05. 13:24

Új vígjátékot forgat az egyik nagy amerikai tévétársaság, amely több világhírű színész közös szerepeltetésével akarja erősíteni pozícióját a sorozatok piacán.

Sztárparádéra készül új szituációs komédia sorozatában az amerikai ABC.

 

A médiacég terveiről annyi már korábban ismert volt, hogy a 2005-ben esedékes széria főszereplői között lesz Jennifer Love Hewitt, és Ed O'Neill, az újév elején megjelent sajtóhírek szerint pedig újabb, jó nevű híresség csatlakozik hozzájuk. Az In The Game című vígjáték sztárcsapatába, amerikai újságok szerint, a nagy sikerű Amerikai pite filmsorozat női főszereplőjét, Alyson Hannigant is meghívták, aki vállalta a szerepet.

 

A háromrészes tinisorozat Michelle Flaherty nevű karaktereként befutott színésznő az ABC új sorozatában a feltörekvő producert játszó Jennifer Love Hewitt legjobb barátnőjét alakítja. A történetről egyelőre csak annyit közöltek, hogy a főszereplők közös kalandjai során Hewitt, akaratán kívül, egy tévés sportműsor riporteri szerepébe csöppen, ahol O'Neill lesz a producere.

 

Hannigan és Hewitt mozifilmjeik mellett korábban is többször játszottak szórakoztató tévésorozatokban, Ed O'Neill pedig - mint a Rém rendes család című komédiasorozat Al Bundyja - elsősorban eddig is képernyős szereplőként volt ismert.

 

Az ABC mellett nemrég a FOX tévé is megnyert műsorába egy Amerikai-pite-sztárt. A rivális társaság Tara Reiddel - a filmsorozat első két részében a Vicky nevű főiskolás szexbombát játszó színésznővel - tervezett szituációs komédiát.

Reid még 2004. közepén megállapodott a FOX-szal, hogy a csatorna a  sztár számára megfelelő témájú sorozattervet készíttet. A projekt részleteiről azóta nem közöltek részleteket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK