Per a Kiss-tag szexuális emlékei miatt

2005.01.10. 11:49

Más kárára dicsekedett szerelmi kalandjaival Gene Simmons, a Kiss együttes tagja, aki legutóbb egy tévéműsorban számolt be hódításairól - állítja a basszusgitáros volt barátnője.

Rágalmazással vádolja Gene Simmonst, a Kiss zenekar alapító tagját egy középkorú nő, aki az után fordult ügyvédjéhez, hogy a VH1 zenecsatorna leadta az együttes történetéről készített filmjét.

 

A felperes szerint a műsorban "szexfüggő, nimfomániás" nőként ábrázolták, miközben Simmons szexuális élményeire emlékezett. Amikor a Kiss irányította a földet című, 2004 nyarán sugárzott tévéadásból a sértett Georgeann Walsh Ward különösen azt nehezményezte, hogy miközben tucatnyiszor mutatták a fényképét, a zenész vad és gátlástalan személynek állította be. "A végkicsengése az, hogy [Ward] prostituált volt" - tartalmazza a Simmons elleni bírósági beadvány.

 

A zenész a műsorban, akárcsak korábban több helyen, így önéletrajzi könyvében, nőfaló figuraként állította be magát, aki hozzávetőleg 4600 nővel folytatott szexuális viszonyt.

 

Ward szerint azonban az ő kapcsolatuk meglehetősen szolid volt, és nem illenek rá a csábító rockerek vad szexuális életéről kialakított klisék. A Kiss-történeti dokumentumfilmet kritizáló nő azt mondta, még 1972-ben találkozott Simmonsszal - azelőtt, hogy a férfi befutott volna mint rokczenész -, és három éven keresztül tartott a kapcsolatuk, amiről úgy gondolta, hogy "kizárólagos, monogám és romantikus".

 

Simmons ekkor főiskolás volt, majd rövid ideig tanárként dolgozott, amíg "a Kiss sikere kirepítette őt az osztályteremből és a felperes életéből".

 

Ward a basszusgitárostól és a VH1-tól is kártérítést követel a magánélete elleni támadásnak vélt program miatt, eddig azonban sem a zenész, sem a tévé nem nyilatkozott az ügyről.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK