Sylvester Stallone anyja és volt felesége is beköltözött a Channel 4 nevű adón látható Celebrity Big Brother műsor házába. Az anyuka kilencedik lakóként érkezett a hírességek közé, akik közt ott található Brigitte Nielsen is, az amerikai színész volt felesége is, írja a BBC.

A 71 éves asztrológus asszony érkezése igencsak meglepte az eredetileg beköltözött, nyolc tagból álló csapatot. A csütörtökön összeköltözött lakóknak nem jelezték Jacqueline Stallone érkezését - aki immár ugyanúgy megnyerheti a végső győztesnek járó 50 ezer fontot (17,3 millió forintot), mint bárki más.

A műsor szerkesztői - mint más, hasonló valóságshow-k esetében ezt már megszokhattuk - szívesen eresztenek össze teljesen különböző jellemű embereket, hiszen ha összecsapnak a felek, az csak jót tesz a nézettségnek. Korábbi brit és amerikai Big Brother -zériáknál a stáb tagjai be is vallották, hogy szándékosan zárnak be a BB-házba problémás, összeférhetetlen figurákat, ugyanis ők a garancia arra, hogy a show nem laposodik el, nem süpped unalomba az újabb sorozat.

Itt valószínűleg nem fognak elszunnyadni a nézők, ugyanis "Rocky" anyja gyűlöli fia volt feleségét, nem is nagyon beszéltek az 1987-es válás óta. Stallone anyuka közölte, hogy nem bánná, ha lenne egy erősebb földrengés, azért, hogy "Nielsen beleessen a szakadékba".

A műsor 18 napig tart, addig szépen sorban kiszavazzák egymást a hírességek. Pénteken már szűkül a kör, de az új jövevény különleges státusából kifolyólag nem eshet még ki, így biztosított a további marakodás. Jeremy Edwards színészt tartják favoritnak a fogadóirodák, az ő győzelme esetén a fogadó által befizetett egy font csak kettőre hízik.

A műsorban hasonlóképp lehet kiszavazni játékosokat, mint az itthon látott szériákban - most annyi az újdonság, hogy minden emelt díjas hívás és sms árából a tévécsatorna 50-50 pennyt felajánl a délkelet-ázsiai szökőár károsultjai javára.