Jóban Rosszban: újabb hírességek a színen

2005.03.16. 10:15

Lukács Sándor elmondta az [origo]-nak, hogy nem ő ajánlkozott fel, hanem a produkciótól hívták meg a sorozatba: egy negyvenperces telefonbeszélgetéssel kezdődött az együttműködés. Előbb meg kellett győzni őt, hogy jó a figura. Annak találta, így belevágott.

"Dér Mihály restaurátor vagyok a szerepem szerint, a karaktert direkt rám írták. Előre elküldtek egy szöveget, ami tetszett, ugyanis egy tartalmas, szimpatikus, jó humorú, ironikus figura" - mesélte Lukács.

Eddig öt forgatási napot dolgozott a stábbal, és úgy véli, hogy helyes a csapat, és tehetségesek a fiatalok is. "Ez egy kaland lesz a színészi pályámon. Eddig egy sorozatban láthattak a nézők, a Kisváros-ban szerepeltem, abban elég hosszú ideig polgármestert játszottam" - emlékezett a múltra.

Jelenleg három hónapos szerződés köti a TV2 szappanoperájához, de ez nem gátolja egyéb elfoglaltságaiban. Mint elmondta, színházban is sokat játszik, hét előadásban szerepel. "Nem kell minden nap forgatásra mennem, de így is fegyelmezetten kell dolgozni" - tette hozzá.

Az új figura a napokban tűnik majd fel a képernyőn. Bár nem árulhat el részleteket a közelgő epizódokkal kapcsolatban de azért elkotyogta, hogy nem rosszfiút alakít majd: "Betegként kerülök be a klinikára, majd a kezelő orvosnőmmel alakítok ki egy rendkívül jó kapcsolatot."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK