A Megasztár második szériájának minden kiesőjét (és több közreműködőjét is) vendégül látjuk a Csevegőszobában. A versenyzők a chatelők kérdéseire válaszolva vallanak kulisszatitkokról, barátságokról, ellentétekről, vágyakról, megvalósult és megvalósításra váró terveikről. Mit kezdenek vajon a dalverseny hozta hírnévvel? Biztos, hogy csak a győztesből lehet sztár? A közönség és a zsűri véleménye nem mindig egyezik, a kiesések pedig időnként nem csak a produkció minőségén: a szerencsén is múlnak. Lássuk, kik azok, akik megpróbálták, de idő előtt kiestek, és lássuk meg együtt, mi lesz a sorsuk.

Kósa Ivett

Forrás: [origo]Bár ő lett a döntők első kiesője, a kudarc okát nem a zsűriben vagy a betegségében kereste. Legnagyobb szívfájdalma, hogy most jó darabig nem lehet együtt a többiekkel. A zsűri tagjai közül a csapat körül gyakran tevékenykedő Pierrot a kedvence, ugyanakkor haragszik Somára, mert szerinte a művésznő nem a produkcióját figyelte, hanem egy hónapokkal korábbi nyilatkozatán lovagolt hosszan, és azt próbálta félremagyarázni.
Elolvasom>>
Megnézem az Ivettről készült képgalériát is >>


Pflum Orsi

Forrás: [origo]A Megasztár második sorozatának második kiesője, a kissé csalódott Pflum Orsi is csevegett velünk. Orsi óvodáskora óta énekel, de szerinte énekes múlt nélkül is bárkinek érdemes belevágnia a versenybe - ha úgy érzi, hogy van hangja. Az olvasók kérdéseire válaszolva elmondta azt is, jobban szerette volna, ha kiesésének estéjén a zsűri a mozgása helyett inkább az éneklését kritizálja.
Elolvasom >>
Megnézem az Orsiról készült képgalériát is >> 


Kovács Timi

Forrás: [origo]Bakács Tibor azt mondta róla, túlzottan is szembetűnő szépsége talán nem lesz elég, hogy igazi énekes-megasztárrá váljon. Nem mintha Kovács Timi nem lenne jó énekes: gyerekkora óta és a mai napig rendszeresen lép fel különböző színpadokon. A nézők szerint a Megasztár-ban töltött hetek alatt Timi szexszimbólum lett, és ő maga is komolyan gondolkozik a fotómodellkedés kipróbálásán is.
Elolvasom >>
Megnézem a Timiről készült képgalériát is >>


Bella Levente

Forrás: [origo]Bella Levente keserédes búcsúja után néhány nappal már őt is az [origo] olvasói faggatták kulisszatitkokról a Csevegőszobában. A zalaegerszegi hőst (mint utóbb kiderült) máris rajongva várják vissza szülővárosa lelkes lányai. Ha nem énekelni, műsorvezetni szeretne. A kérdésekre válaszolva Levi elmondta azt is, szerinte innentől kezdve bárki esik majd ki a Megasztár-ból: az igazságtalan lesz. 
Elolvasom >>
Megnézem a Leventéről készült képgalériát is >>


Pál Tamás

Fotó: Fábián Évi

Tomi nem haragszik a zsűrire, de határozottan elfogultnak tartja őket. Mint mondja, szerinte kevésbé szakmai, mint inkább érzelmi alapon "mentenek meg" embereket a kieséstől. Tamás nem tűnik el, színházban biztosan ezután is láthatjuk majd, de a popénekesi pályájával kapcsolatban egyelőre nincsenek konkrét tervei. Elképzelhetőnek tartja, hogy Torres Dani lesz 2005 hangja, de még mindenkit érhetnek óriási meglepetések.
Elolvasom >>
Megnézem a Tomiról készült képgalériát is >>


Bálint Ádám

Fotó: Fábián ÉviA vetélkedés eljutott egy olyan szintre, ahol a versenyzők már beletörődtek a szimpátián alapuló döntésekbe: Ádám szavaiból nem is érezhető ki zsűritagok iránti harag. Tóth Gabihoz fűződő érzelmeiről és Torres Danival kapcsolatos elsietett nyilatkozatáról is faggathatták a chatelők Ádámot, akit színházban ezentúl is rendszeresen láthatunk majd - ott többé senki nem szúrja le, ha musicalt énekel.
Elolvasom >>
Megnézem az Ádámról készült képgalériát is >>


Bartók Eszter

Forrás: [origo]

Bartók Eszter a kieséstől függetlenül nagyon elhivatott, a zenélés biztosan nem érhet véget az életében. Pillanatnyilag többnapos alváskúrát tervezget, de aztán teljes erővel veti bele magát az adódó új lehetőségek és az egyetem kihívásaiba. Chatelőink megszólták szűkszavúsága miatt, Eszter viszont nem szólt meg senkit a műsor résztvevői közül, ő még a sminkjével is minden alkalommal elégedett volt.
Elolvasom >>
Megnézem az Eszterről készült képgalériát is >>

Torres Dani

Fotó: Fábián Évi

Dani rövid kérdésekre tömör, pattogós válaszokat adott: talán az első alkalom, mikor valamivel hosszabban kalimpált a billentyűzeten, az a nőideálját firtató kérdés után adódott. Az ecuadori srác derekasan állta több száz csetelő őrült rohamát, még olyan kérdésekre is tudott válaszolni, hogy "te élőben is ilyen aranyos vagy?"

Elolvasom és megnézem a képeit!

Gál Csaba Boogie

Fotó: Fábián Évi

Gál Csaba "Boogie" rutinosan kerüli a magánéletét firtató kérdéseket, barátnőjéről sem árult el semmit, azt kivéve, hogy a verseny óta szinte semmi ideje nincs rá. A blueszenekarban gitározó-éneklő Boogie-t ezentúl is folyamatosan hallhatjuk az együttes fellépésein, saját lemeze viszont még nem tudni mikor és milyen zenékkel születik majd meg.

Elolvasom és megnézem a képeit!

Molnár Ferenc Caramel

Fotó: Fábián Évi

Természetesen elmondta, kivel volt a legjobb viszonyban a többi játékos közül, kit tartott a legtehetségesebbnek vagy éppen azt sem tartja titokban, hogy ki volt a kedvenc zsűritagja. Emellett beszél még a Megasztár-házban átélt megpróbáltatásairól, illetve arról is, hogy szerinte mekkora szerepet játszott végső győzelmében a származása.

Elolvasom és megnézem a fotókat!