Dr. Csernus Imre a Szulák-show március 21-ei adásában bevállalja. A Viasat 3 csatornán feltűnt országosan ismert pszichiáter nemrég az RTL Klubon futó Desszert vendége volt, ma a TV2-nél, Szulák Andreánál vendégeskedik.

A pszichiáter elmeséli Andreának, hogy jelenleg egy magánklinikán rendel, ahol hatezer forinttól fölfelé fizetnek neki a páciensek óradíjat. Az első alkalmakkal tudatosan nem találkozik gyakran a betegekkel, mert észrevette, hogy szeretnek rá támaszkodni, átruházni a terhet, és nem akarják maguk megoldani a problémáikat.

Csernus a műsorban elmeséli, hogy egyetemista évei alatt heroinista volt, és Németországból csempészte be a szert, ám még közvetlen környezete sem vette észre rajta függőségét. Azóta már teljesen leállt.

A doktor azt is megosztja nézőkkel, hogy kétszer már volt házas, és jelenleg nagyon boldog a barátnőjével, ám nem volt ez mindig így, kapcsolatait régebben a nagy szenvedélyek fűtötték. Előfordult például, hogy egykori partnere egy vita közben megkéselte, és több helyütt elvágta Csernus karját, aki ezzel nem ment orvoshoz. Másnap azonban kiújult a veseköve, és ki kellett hívni hozzá a mentőt. A vénás görcsoldó miatt végig takargatta sérült karját, hogy nehogy rendőrségi feljelentés legyen az ügyből, mert ő is részese volt a konfliktusnak, és magát is hibásnak tartotta a történtek miatt.