Van élet a Megasztár után

2005.03.22. 10:23

Öt tehetség már házon - és versenyen - kívül, és sokan nem értik, miért pont ők pottyantak ki a Megasztárból. Pált Tomi múlt héten járt nálunk csetelni, Ivettet nem tudtuk utolérni, de a másik három kiesőt  -Kovács Timi, Pflum Orsi, Bella Levente - megcsíptük és kifaggattuk: mi változott az elmúlt hetekben, milyen az élet "szabadlábon", lesz-e lemez, koncert?

Szombatra pihenőt kaptak a még versenyben lévő hetek, hogy némiképp kipihenjék az elmúlt hetek stresszes megpróbáltatásait, a TV2 pedig bokszgálával rukkolt elő a Megasztár műsorsávjában. Nyilván sokaknak hiányzott az új forduló: ők egyfelől elolvashatják itt és most, hogy mi történet a kiesettekkel az elmúlt hetekben, másfelől megnézhetik és meghallgathatják az összes múltbéli produkciót a műsor honlapján.

Mindenképp siker, hogy a Megasztár csapata két díjat is átvehetett a tegnap esti Kamera Hungária gálán. A műsor első szériájának utolsó döntőjét szavazta meg a szakmai zsűri az elmúlt év legjobb szórakoztató műsorának, Till Attila pedig a tizedik döntőn nyújtott produkciója - és sok egyéb - miatt vehette át a legjobb műsorvezetőnek járó díjat.

De lássuk, mi történt a már kiesett tehetségekkel! Bella Levente rengeteg új élményről számolt be, sok rádióba hívták vendégnek, rengeteg lap kereste fel. Két hete van szabadon, a nagy pörgés után most van némi ideje arra, hogy a saját dolgaival is foglakozzon. "Néhány lemezkiadó már érdeklődött, van pár lehetőség. Még a héten nekiállunk próbálni a zenekarral: két gitár, egy basszusgitár, dob, billentyű, ez a felállás. Neve még nincs a csapatnak, eddig más énekeseket kísértünk, mások mögött játszottunk - így például Ágnes Vanillát segítettük két évig" - mesélte Levente.

Bő tucatnyi saját dal már majdnem kész állapotban van, ezekkel tervezik a fellépéseket. Főleg rockos számokról van szó, de nem olyan oldschool-nótákról, mint a Bryan Adams-féle, Levente által is előadott Summer of 69, inkább modern rockot ígérnek, olyasmit, mint amit a Linkin Park vagy a Limp Bizkit nyom. "Szeretem a feldolgozásokat is, de csak akkor, ha nem egyben adják vissza a dalt. A koncerteken nem lehet csak saját számra hagyatkozni, így a mieink mellett ismert dalokat is előadunk. Én jobban szeretnék csak énekelni a bulikon, mert így jobban lehet koncentrálni: basszusgitáron meg akadnak nálam sokkal jobbak is. Azt megígérem, hogy addig nem állunk színpadra, amíg nem lesz olyan a produkció, mint amilyennek szeretnénk. Ha időpont van kitűzve, akkor az siettet, ami megint nem jó" - vélte a Megasztár negyedik kiesője.

Életében még sok minden képlékeny, ki akarja magát próbálni több fronton: érdeklik a zenélésen túl a műsorvezetői lehetőségek is. "Volt szó rádiós és tévés műsorvezetésről is, de még semmi nem biztos" - mondta óvatosan ezzel kapcsolatban. Úgy látja, hogy sok társával ellentétben, ő nem egy megosztó figura: "Semmiféle rossz élmény nem ért az elmúlt két hét alatt. A többieknél sokszor láttam, hogy netes fórumokon nagyon támadják őket, fikázzák a produkciót, nálam valahogy alig volt ellentábor. Akiket igazán isteníteni szoktak, azokat utálja inkább az ellentábor" - elmélkedett a népszerűség kapcsán.

Az ismertség nem zavarja. "Zalaegerszegen voltam, és moziba mentünk a bátyámmal, ott szabályosan lerohantak az emberek. Autogramosztogatás lett a jegyvásárlásból. Néhány lány pedig rólam beszélt, lökdösték egymást, hogy menj már oda, de végül egyikük sem mert közelebb jönni. Ez nagyon furcsa volt" - csóválta fejét Levente.

"A végső győztesről nem akarok beszélni, sportszerűtlen lenne, ha nevet mondhatnék. Sok meglepetés lehet még addig" - közölte. A zene mellett a diplomáciában is otthonosan mozog.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK