400 ezer néző figyelte az összeköltöző médiaszemélyiségeket

2005.03.31. 10:39

Március 29-én a Viasat 3 maga mögé utasította az M1-et a kábeltévével rendelkező háztartásokban.  A csatorna 8,4 százalékos kereskedelmi közönségarányt ért el a 18-49 éves nézők körében, az egész napot figyelembe véve, hétfőn pedig a SztárVárt nézték sokan.

Közel 400 ezer nézőt vonzott a SztárVár húsvét hétfőn bemutatott első és második epizódja. Soma, dr. Csernus, Sebeők János és Ganxta Zolee karikatúrájának kezdődő kalandjaira 385 ezer néző volt kíváncsi. A sztori szerint a lakásmaffia galád módon ugyanazon ingatlanba juttatja a hazai médiaszereplőket, ezek pedig összeköltöznek, együtt esznek, alszanak és sokat civakodnak - így némiképp olyan, mint a jó két évvel ezelőtt látott Big Brother VIP-jeleneteinek paródiája.

Ezentúl minden hétköznap 19:25-kor találkozhatnak a nézők a négy főhőssel, akikhez a tavasz folyamán Kiszel Tünde és Győzike bábfigurája is csatlakozik. A hét legemlékezetesebb pillanatait szombatonként 20:20-kor idézi fel a csatorna. A főcímzene az Első Emeletben, a Rapülőkben és az Emberek zenekarban is megfordult Berkes Gábor és Valla Attila szerzőpáros által jegyzett dal.

"Nincs benne semmi politika, ez valójában egy szitkom, olyan szituációs komédia, mint a Pasik, Jóbarátok, a Rém rendes család. Kevés helyszínen játszódó, vicces dialógusokra épülő műsor. Három írónk van: Trunkó Barnabás, Sinkó Péter és Litkai Gergely - na meg jómagam" - mondta Gát György producer az [origo]-nak.

Ha megfelelő a nézettség, a biztos hatoshoz ősszel csatlakozhat Anettka, Michelle Wild, Fábry Sándor, Verebes István, Hepi Endre vagy Jáksó László figurája is - legalábbis az ő nevük már felbukkant.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK